четвъртък, февруари 12, 2015

По повод войната на Русия с Украйна

Винаги съм си мислел защо условният Запад предпочита Сталин пред Хитлер, още повече, че много добре са знаели кой е по-големият изрод (уточнение за русофилите специално: Сталин). Защо условният Запад прави всичко възможно да унищожи физически и морално Адолф, а за Йосиф не прави такива усилия?

После ми дойде наум, че в онзи момент Германия пак е била част от условния Запад, а СССР е бил условния Изток (за по-бавно схващащите: Европа vs.Азия именно в духовен план). Т.е.целта е била да отървеш собствената си къщичка от собствения си изрод, докато изродът на врага - даже може да ти бъде съюзник в борбата срещу собствения. Не може в къщи да държиш бясно куче

Сърбия по същия начин е част от условния Запад (т.е.Европа), по този повод Милошевич таковата... А борбата с условната Азия и азиатщината не позволява да предприемеш същите стъпки за Асад, Ким, и дежурния аятолах, а с краля на Саудитска Арабия сме даже съюзници (че и със Сталин, нали?)

Въпросът в момента е: Русия е Европа или Азия? От това зависи физическата съдба на Путин.

Според мене, познавайки именно руската култура, Русия, както и Германия през XX век, е дълбока Европа, истинска (идете на Лешникотрошачката един път и ще разберете). След разпада на СССР, границата между Европа и Азия се премести до езерото Хасан. Сигурен съм, че и господин Путин го разбира :)


12 коментара:

Belomore каза...

Чакай сега, физическата съдба на Путин не зависи от нищо, тя е предначертана отдавна от Либералната врачка - съдбата на Кадафи, едно към едно.

Тялото му ще бъде влачено от лимузина ЗИЛ по Красния майдан.
А в лимузината, на задната седалка - Ходорковски с лавров венец, нежно прегърнал от една страна Вики Нула, а от другата Джен Псаки.
Виждам го, звездите ми го показаха в ЗD и HD.

;)

Belomore каза...

P.S.

Сори - не издържах на изкушението! :)))

Стойчо каза...

Щях да се притесня, ако беше издържал ;)

Belomore каза...

Дишай спокойно!

Стойчо каза...

Въздъх

Комитата каза...

А, съдбата на Кадафи си остава за Путин, който и да се вози в лимузината ;)

Комитата каза...

Има у Путин, което е наследено от Сталин, но го няма у Хитлер. Хитлер е много по-искрен. Казва че ще избие някого (евреите примерно) и ги избива. Сталин и Путин се борят за мир и избиват който им падне. Реакцията срещу Сталин и Путин е много по-трудна съответно, защото е по-трудно да се покажат доказателства на публиката.

Анонимен каза...

Какво спечелиха и какво загубиха либийците след намесата на Запада ликвидираха Кадафи? Може да се защитят албанците в Сърбия, а не може да се защитят руснаците в Украйна

Анонимен каза...

Трябва Ердоган да бъде обесен заради газопровода и Орбан за строителство на нови блокове в АЕЦ Пакш.

Storm Shadow каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Storm Shadow каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Storm Shadow каза...

Какво стана с разслвдването по свалянето на МН-17.
Я кажи нещо по тоя въпрос.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)