сряда, октомври 01, 2014

7 причини ВИЕ да гласувате за Реформаторския блок

Няма смисъл да ви казвам защо аз ще гласувам за Реформаторския блок и то с преференция – мисля, че мотивацията ми е ясна.

Ще ви кажа защо вие можете да го направите:

  1. Защото не искате Меглена Кунева/Даниел Вълчев да влязат – само гласувайки ЗА Реформаторския блок с преференция за друг кандидат, можете да направите така че да не влязат. Не бяха избирателите на БСП/ГЕРБ тези, които спряха госпожа Кунева на европейките избори! 
  2. Защото не искате гласът ви да се загуби за еко-кебапчета или мерцедес за дребен музикант – да, гнусен довод, но не съм първият, който го ползва, включително и срещу мене и моите политически симпатии. В момента просто ви го връщам/припомням. 
  3. Защото не искате ДПС да монополизира гласа на българските турци и да ги превръща в гето – ако не знаете за кого в листата да подадете гласа си, винаги можете да дадете шанс на човека с турското име. Това е допълнителен нож в гърба на Доган. 
  4. Защото не искате ГЕРБ да имат абсолютно мнозинство – ситуацията е такава, че само резултатът на Реформаторския блок може да предотврати грандиозна победа на ГЕРБ 
  5. Защото имате повече познати в листите на Реформаторския блок, отколкото роднини в другите :) 
  6. Защото искате реално да пренаредите листа – нали знаете, че в другите партии най-много 15/15 да се получи 
  7. Защото не искате Лафка да продава коноп ;)

2 коментара:

Анонимен каза...

Мислех си, че на първите места трябва да бъдат "решителни реформи", "ускорено развитие", "благосъстояние за гражданите", "без мафия", "БСП&ДПС&ББЦ&Атака вън от властта" и "ЕС вместо Евразия", но... вероятно е така, понеже няма да гласувам за РБ. Успех на блока в неделя!

АнонименЪ

Стойчо каза...

АнонименЪ, благодаря :)

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)