сряда, септември 18, 2013

Кой предложи Пеевски? Хроника на една предизвестена #ОСТАВКА - Епизод 01

Кажете си, кой? Може ли да се живее с такъв срам бе, другари. Източник

4 коментара:

Анонимен каза...

Пеевски външно е противен. И за това не беше приет от по-голяма част от обществото. Но човек като си помисли и анализира ситуацията, излиза че той е най-престъпния елемент у нас. Но не съм чел никъде в какво конкретно е обвинен, деца ли е хапвал или е проявил канибализъм в други области. За майка му сме чували за някакви некоректни хватки, но за него нищо. Той май е най-големият не разкрит разбойник. Чакам някой да представи някакво логически доказано обвинение.

Анонимен каза...

Да бе, точно заради външния си вид не бил приет! По твоята логика (или липса на такава) значи, че Доган щеше да бъде приет много по-добре. Ами Калинка Крумова, с тез очи дълбоки и тез гърди високи... как щяхме да я приемем с разтворени обятия и други части на тялото! Как щеше да громи организираната престъпност, да мята бомби, ако се наложи! Как не се сети Оглушарски да земе някой модел за шеф на ДАНС, че да не протестираме вече близо 100 дни.

Анонимен каза...

Ето пак чета клишета. Доган на времето беше лансиран и похвален, че ни спасил от гражданска война на етническа основа, между впрочем и той също ми е противен. За Калинка всички знаем какво е сторила, но за Пеевски пак нищо.

Комитата каза...

Къде четеш, бе? Това е видеоклип

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)