петък, май 31, 2013

Разговор с Иван Бедров за политиката, правителството, МВР...

снимка: Асен Генов

Имаше въпроси какво се случва с „Гневните“ напоследък. Ами нищо, вървят си. Спадна малко напрежението след изборите и ни остана време за любимото хоби. (Има и още един епизод миналата седмица)

Следва разговор за парцелирането на България, за 42-рото Народно събрание, за кабинета „Орешарски“, за целите пред обществото, за реформата в МВР, за това кой предизвиква промяната, какво правим с дясното и др.

С Иван Бедров разговаря Антоанета Цонева.


9 коментара:

Анонимен каза...

Тук не разбрах кой беше интервюиращ и кой интервюиран. Би било добре , ако поканиш някой , за да чуеш мнението му, да му дадеш възможност да го изкаже.
Радостина

Апостол Апостолов каза...

Винаги става така: интервюираният непрекъснато трябва да се извинява на журналиста, че говори, докато оня го прекъсва. Това се дължи, разбира се, на изключително високата култура на българите.

Belomore каза...

Искрено ме развеселихте :)))

Напрежението спадна и "Гневните" са се върнали към любимото си хоби - лаладжийството.

Това, че вече са почнали инцестно да се интервюират едни други следва да е един от серията сто приглушени халосни изстрела за първоначално разсейване на оглушителното мълчание от сбъднатите мечти.

От друга страна пък - проект, к'во да го правиш, трябва да се отчита дейност. ;)

Комитата каза...

За тези, които не са наясно с формата. Не става дума за интервю, а за разговор, т.е. няма интервюиран и интервюиращ в строгия смисъл на думата, а и двамата споделят по някоя мисъл.

Между другото, ако не ви е интересно, не гледайте.

Комитата каза...

Този проект - „Гневните“ е напълно доброволен и неформален, тоест не трябва да бъде отчитан пред никого за нищо. Правим го в свободното си време и доброволно.

Апостол Апостолов каза...

Ние, разбира се, всичките сме маскари. Само Комитата не е, защото е наш духовен наставник и пастир. Поне той се смята за такъв.

Комитата каза...

Само теб, Апостолов, само теб ;)

Анонимен каза...

Извинете ме, не знаех, че такъв е замисъла на разговора. Мислех, че е интервю. Не исках никого да обидя. Просто много исках да чуя мнението и на г-н Бедров за настоящите събития. Ценя го като журналист. Радостина

Комитата каза...

Ще помоля Антоанета да ви отговори персонално, Радостина. Аз не мога да говоря от нейно име.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)