сряда, април 24, 2013

Креативна предизборна хроника 2013

ГЕРБ ще спечели изборите, разчитайки на гласовете на скаридите, се разбра, след като екс–министър Лиляна Павлова показа, че може да се грижи за интересите на гласоподавателите си и не позволи на олигарха Жорко да ги използва за храна.ВМРО излязоха с най–оригиналния предизборен лозунг въобще в българската история.(0:10).


Харлем шейк от ВМРО:Чака ни чисто български бокс, ако „Атака“ спечели изборите:


БСП предлага Пламен Орешарски за премиер на програмно правителство след изборите.

Знам, че много хора се чудят – каква е разликата между Пламен Орешарски в БСП и Пламен Орешарски в СДС? Много просто. Пламен Орешарски в СДС не се беше срещал с Васил Божков, а Пламен Орешарски в БСП вече се е срещал с него и не съжалява за това.

СДС не иска да купува сладолед за всички:


В понеделник, 22 април, деня на Земята, от 18:15 ч. на шатрата на Зелените на Попа (пред паметника на патриарх Евтимий) в София креативни доброволци, граждани и членове на Зелените представиха* официалната премиера на постановката „Загубеният глас“ – политическа трагикомедия за кукли на конци, с герои: Министър Джулиън, Агента Мишо, Филип Колбаса, Дочка Манева, Цеко Минев и Публиката.

Радан  (ДСБ) във Варна купи и остави по книжарниците и по пейките книги, от тези автори, които харесва – Асен Христофоров, Ивлин Уо, Ремарк, Пратчет, Рей Бредбъри. Една кампания, от която остава нещо повече от стара хартия.*не присъствах, не знам как е протекло

PS. Не забравяйте – Днес, 24-ти април 2013г, от 19,30 часа в  Бетахаус, пред публика, ще се проведе организиран от politikat.net дебат между представители на ГЕРБ, БСП, Зелените, ДБГ и ДСБ за бизнес климата и предприемачеството. Можете да дойдете на живо да гледате (точният адрес и подробности), а можете и да ни гледате директно онлайн

6 коментара:

Ana каза...

Косьо - добре, че си ти да ги сбереш на едно място тези бисери! Не мога да повярвам, че е възможно да се пускат такива клипове в 2013-та година!!!

Yvo Bojkov каза...

Хахахах, много добро :))

Апостол Апостолов каза...

Де го сега Алеко, че да внесе корекции в "Бай Ганьо прави избори"?...

Анонимен каза...

Май може да бъдат подкрепени само Зелените. Днес излезе списък, в който се осветляват кандидат-депутати агенти на ДС. В листите на ДСБ има двама. А се биеха у гърдите, че искат лустрации и какво ли още не.

Комитата каза...

Ох, тежка абстиненция, а другарю? Нямаш по кого да плюеш, затова вкарваш нови теми в разговора

Васил Добрев каза...

Наистина на тази предизборна кампания клиповете са безумни,какво ви е мнението за клипа на СДС със сладоледа,аз лично много му се раздвам

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)