вторник, октомври 11, 2011

Кметски дебат


И така – най-сетне след маса глупави ограничения в нормалните медии („не сега, в предизборна кампания сме, не може да говорим за политика“) дойде време и за истински кандидат-кметски дебат.

Асен Генов и Сула, които иначе не се понасят на политически теми (Сула добре е обяснил защо), организират съвместно дебат между кандидат-кметовете за София.

Участници:
1. Георги Кадиев, БСП. Кандидат за кмет на София
2. Прошко Прошков, Синята коалиция. Кандидат за кмет на София
3. Николай Пехливанов, Атака. Кандидат за кмет на София
4. Владо Каролев, НДСВ. Кандидат за кмет на София
5. Цветозар Томов, издигнат с листата на Зелените за общински съветник в София

Липсва директорката на даскалото, но това се дължи на прозаичния факт, че боксовата круша на батко Арни не я пуска, вероятно не е слушала, а може и крушата да го е страх, че ще се издъни? Последното предположение не можем да проверим преди директоракат да се престраши да дойде.

Дебатът ще се състои на 16 октомври в БТА. от 18:00 до 20:00 ч. Дебатът ще се излъчва директно по нетя в неделя, а вие можете да зададете въпросите си при Асен и при Сула.

Двамата тържествено обещават, че ако участниците не се дърлят достатъчно, то водещите ще го направят един с друг :), т.е.ще бъде забавно даже и гладиаторите да се скатават :)


Моят въпрос към участниците в дебата е:

ГЕРБ гласува в общината за запазване паметника на Съветската армия. Какво е Вашето виждане за бъдещето на паметника и по какво се различава от ГЕРБ-овото?

Успех на водещите! :)

2 коментара:

Анонимен каза...

Появиха ли се отговорите ? :)

Комитата каза...

Клипът от дебата може да бъде намерен.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)