неделя, юли 17, 2011

Свръхестествена симбиоза„Свръхестествена симбиоза на драматизъм, красота и величие.“

Целта на този клип трябва да е да продава. Кога за последен път ви продадоха нещо със свръхестествена симбиоза?

Картината е ок, макар че лично на мен малко отгоре ми идват конниците с конските опашки.

Шрифтът накрая сваля преживяването с две класи надолу.

11 коментара:

Светла Енчева каза...

Този клип изглежда като да е правен от екип в състав Божидар Димитров и Вежди Рашидов.

Събина каза...

шръфтът и на мен ми избоде очите.
а най-лошото е, че този клип ЛЪ-ЖЕ!
като дойдат турсити, ок ще видят някоя и друга гробница, нестинари оригинални няма да видят,защото има 1 път в годината, природа няма да видят, защото я застроиха.

България е дестинация за западно европейски пияници и за руски семейства. на тях не им пука за гробници, конници и симбиоза им. да мятат там пички по монокини в тия клипове и без това друго няма да намерят туристите като дойдат.

Анонимен каза...

Прекрасен клип. А вие си хейтвайте.

Иван каза...

Събина, ей това е видеото http://www.youtube.com/watch?v=UXmK-rqDUcw&feature=related

Ана каза...

клипът е ок
шрифтът е шит
съгласна съм със Събина. и не става дума за хейт, ами за тъжна действителност, уви - родна българска, наша си собствена. дори и като си българин и пообиколиш малко и се нагледаш на мизерия, простотия, презастрояване, занемарени и запуснати сгради, села, градове ти се доплаква. а за къстъм-сървиса да не говорим. а ако си някой наивник чужденец ти идва някак изодзадзе всичко, в разрез с рекламката

Събина каза...

@Иван,

абсолютно! Крайно време е да си признаем, че сме по-скоро ИбиСа на Балканите, а не Ревиерата. И няма лошо това да се рекламира, то носи пари!

Петър каза...

този клип нищо не може да ми продаде

Marfi каза...

Съседите смятам са се справили далеч по-добре: http://favit.com/d/2z3qd/

Зелен Бетон каза...

Кадрите са добри (поне повечето). Текстът обаче е безобразен: с претенции за оригиналност, но всъщност стандартно-сладникав и скучен – нещо средно между бюрократична тирада и анонс за сапунен сериал. Дразни това, че кадрите са налепени да го илюстрират по най-първосигнален начин; дразни това, че не съдържа нито една запомняща се фраза – освен "свръхестествената симбиоза" ме впечатли само, че Севт бил крал (?!?). В крайна сметка се е получило едно монотонно каканижене, което само ти пречи да си гледаш хубавите картинки. А за да се изведе накрая като поанта "Това е България", е нужно много повече. "Това" не е България, а отбиване на номер.

Шрифта не го коментирам въобще. Само се чудя как са се въздържали освен обемчето да му пуснат и малко хвърлена сенчица...

Зелен Бетон каза...

А македонският наистина е добър. Освен хубави картинки има и виц, и най-главното – текстът е две думи на кръст, но както трябва.

Сещам се за Маргарет Тачър: "Being powerful is like being a lady. If you have to explain that you are, you aren't."

иван нешев каза...

Абе добре си е клипчето... сам си написал каква му е целта... не е правено на нас да ни се хареса, а да привлече интереса на чужденците.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)