сряда, май 18, 2011

Тежката задача на хейтъра

Тежката задача на хейтъра като мен е с лъжичка катран да разваля кацата с мед.

Пуснаха магистрала и пак не съм доволен.

Сигурно в България е единствената магистрала в света с дължина 20 километра.

Един лот на „Тракия“ е по-дълъг от цялата „Люлин.“ Та в този смисъл имам против израза „построих ви цяла магистрала“

Ако Джомолунгма беше висок около 20 метра, можеше да седи зад нашия блок и всеки ден да го качвам по веднъж за тонус.

И да се мъчат балъците в Хималаите.

Иначе, смятам да изтествам магистралата през следващите дни, въпреки че не ми е по път и да докладвам какво-що.

17 коментара:

Стойчо каза...

Глупости – „тежка“ ;-)

Преписваш коментарите на анонимните дрисльовци в следващите коментари (с чиста съвест може да преписваш и от анонимните дрисни от предишни статии) и си готов :) Няма да оставяме такова богатство неизползвано, я! :)

Алекс каза...

Хем е исторически момент, хем е трагичен, хем е смешен, но най-вече е жалък според мен. Докато получим читави пътища колите ни ще са станали летящи.

Ана каза...

докато премиерът ни гордо говореше как е построил магистрала (19 км за 4 години) пък ние семейно си спомнихме как за 1 нощ подменят цялата настилка на летището във Франкфурт (около 4 км ако не се лъжа)
респект за катрана!

Анонимен каза...

Мнение на един дрисльо. Магистралата стига до никъде. От Филиповци до София нормален път няма. Има само до Банкя. С удоволствие гледах как беше отрязана лентата, което се случва твърде рядко.

Karl fon und zu Gossinger каза...

всъщност, вие разбрахте ли, че правителството на ГЕРБ е подало документи за регистриране на нов рекорд в книгата на Гинес? в категорията „най-къса магистрала“?

Кирил Кирилов каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Кирил Кирилов каза...

То за магистралата бива, нищо че е нищожна. Затова пък целият свят ни се възхищава за борбата с престъпността.

http://krlkirilov.blogspot.com/2011/05/7.html

Sash каза...

Аз пък се радвам на магистралката. К'во като е късичка - нека я има.

ОБАЧЕ някой знае ли как от нея да скочи в София? Онзи ден ленторязащите се хвалиха, че се стигало за 10 минути от Перник до София. Ей, алооу, от кой точно Перник до коя точно София? Драгичево не е Перник и Филиповци не е София, ей! Похвалете се пред жителите на Драгичево и Филиповци, че сте ги свързали с нова магистрала. И ако Перник от край време си има добра връзка с Драгичево, то връзка Филиповци-София няма. Има тесни междуквартални улички с по една лента във всяка посока. С километрични опашки откакто работи новата магистралка.

Е, поне TIR-овете се махнаха от Владая, това все пак е нещо :)

Стойчо каза...

Съгласен съм със Sash. Добре е да има магистрали, лошото е че няма пътни възли – т.е.лошото е, че решенията не са комплексни.
Още не съм пробвал кръстовището на Цар Борис и Горнобански път – искрено се надявам да има облекчение

divanov каза...

Това, че "Филиповци не е София" могат да го кажат само хора, които НЕ са се придвижвали през Люлин през живота си, както и никога не са стигали до въпросната магистрала.

Инфраструктурата в Люлин е прекрасна. Булевардите са широки и връзката с магистралата е чудесна - няма абсолютно никакви проблеми с трафика и скоро няма да има. Единствената критична зона реално е "тунелът", т.е. мястото за най-пряк вход от центъра към комплекса, но това е решим проблем. Засега дублирането с широкия бул. Сливница удържа напрежението до поносими размери.

За да се качите на магистралата не ви трябва никакъв Филиповци и въобще няма да влизате в него. Наистина прекалявате с "хейтърството".

Като минимална забележка към магистралата на този етап бих споделил лошата организация на знаците на кръговото движение. Ако човек иска да продължи по околовръсното, а не да се качва на магистралата, то може лесно да се обърка и да влезе в грешен път... и например да се озове наистина във Филиповци.

Стойчо каза...

вероятно става дума за светофара на околовръстното там :) (с кривата форма)

Sash каза...

@divanov, да наистина, булевардите в Люлин са чудесни, но не и връзката с новата магистрала. Не ти трябва да минаваш през преизподнята на филиповския светофар само ако живееш в Банкя. Открехни ме, моля те откъде точно е тази чудесна връзка на София или по-точно Люлин с магистралата, за която споменаваш.
Освен това има още един светофар - на околовръстното с бул. Европа, който е вечно задръстен и някои се опитват да минават short cut през паркинга на Бриколаж, не знам до кога от магазина ще търпят това.

divanov каза...

Да, дори не сте най-обикновени хейтъри. Не сте "най"... просто хейтъри сте си. Жалки хора.

divanov каза...

А, да и още нещо - ЗАСЛУЖАВАТЕ да живеете в страната на Бойко, Костов, Луканов и сие.

divanov каза...

П.С. и НЕ заслужавате нито магистрала, нито нормално битие. За вас само "кока кола", "мак доналдс" и "мол". Нищо друго! Лумпени.

Sash каза...

@divanov, изпий си хапчето

по-дебелия каза...

Понеже сте любимите ми карикатурни образи от бълхарската блохосфера, ето ви едно хейтърско лого за поздрав:

http://th24.photobucket.com/albums/c11/miabiboy_14/GIFs%20And%20Funny%20Stuff/th_HatersGonnaHateDarthVader.gif

Само дето не сте толкова кавайни.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)