петък, октомври 15, 2010

Национална гордост

Когато се уморя да участвам в антибългарската кампания, отвреме навреме и аз бивам обзет от национална гордост. (Няма майтап)

Днес това е Рали Иванова, избрана за български представител в световния атлас на най-сексапилни живи жени на списание Esquire.


Направила е поне едно мъдро нещо в живота си - живее в САЩ.

От сайта ѝ са избрали сигурно най-гадната снимка.

Кандидатките могат да бъдат подкрепяни в twitter и facebook, както и да се предлагат алтернативни представители.

Между другото, кандидатурите не са само секс символи, има и други.

Забравих да ви кажа - победителката Минка май вече е избрана ;-)

8 коментара:

Пламен каза...

Мии не, мерси...

Впрочем, преди година беше в родния Максим, ама мина със снимки от портфолиото си.

Анонимен каза...

Минка повече ме кефи

Фил каза...

Наистина се надявам да има някаква тънка ирония, която не долавям в поста, защото ми се спи. Уви, погледа ми се спира на "няма майтап". Чувстваш се национално горд, че в териториалната единица "държава", в която живееш и ти е живяла жена, която е красива и е станала известна в някакви среди?
Никога не съм го разбирал това нещо с националната гордост. Защо трябва да съм горд с нещо, което някой друг е направил или е, който дори не знае за мен. Ако аз имам същите качества, то да съм горд от себе си, ако имам някаква заслуга за неговите - окей (бил съм му учител, съветник, приятел, нещо такова). Но ако нямам заслуга за неговите висоти и аз не съм на същата висота, за какво да се гордея?
А конкретно за тази жена - ами честно казано ми прилича на кифла, обсебена от това адски тесногръдо прокламирано в американските тинейджърски филми желание да си някой известен на всяка цена - дали защото съучениците са те избрали за цар/царица на бала, дали си с най-големите уши, с най-големия двигател сложен в кола или с най-многото "приятелства" във фейсбук. Слава заради самата слава, куха слава и суета - "моля ви, МОЛЯ ВИ гласувайте за мен, за да стана момиче на месеца в сайта за кисело мляко БОР-ЧВОР" :)
И това, че Esquire и другите й участия не са българска фирма за кисело мляко всъщност не е от значение.
Колкото до снимката й - ами като разгледах другите, половината са с полу-гол задник, така че сигурно са избрали тази, защото поне е в рокля момичето.
За съжаление всъщност тя наистина е красива, макар че на снимките се опитва да изглежда абсолютно клише и това трудно си проличава.
P.S. Чудя се сега дали ще бъда нападнат, че съм комунист, защото използвам "американски" в отрицателен смисъл, или ще бъда заклеймен като неуспял в личния си живот чекиджия, който завижда на успелите, красиви хора :-D
Сетих се, сетих се - сигурно съм фен на Серго Станишев и затова съм гей-комунист, мразещ американското и женското :-D
P.P.S.
Горното ми развеселяване има общо с някои тенденции в онлайн дискусиите по принцип, а не с автора на настоящия блог.

Belomore каза...

Споко, Фил, повечето хора най-вероятно няма да ти обърнат въобще внимание.

Костас,
ма ти сериозно ли..., верно ли няма майтап?
Малко са ти алкохолът и украинската музика явно! ;)

Ако оставим принципните кампанийно-гордостно-вотови въпроси настрана, че са е*аси досадата (само Фил не е разбрал още) - пичЕто безспорно има убау тело, ама каде муцка и излъчване има финеса и шармантностна на черен джип, паркиран пред Син Сити - еле пък и на сайта...

templar каза...

Ако го позамиеш с един маркуч от бронзантите, гримовете и другите продукти "Стара планина" - важи!

Гордей се ;)

wattie каза...

Браво Комита - никакъв национализъм не трябва да има. Вреден е. Добре дошъл н интернационала! :) :) :)

Ema каза...

Абе може и да е добре пропорционирана като физика от природата, ама след това? Напълно съсипана от преправките на гримьори и стилисти. И ботокса и е в повече. Лъснали са я като онези надуваеми кукли, дето ги продават в секшоповете. Помните ли преди няколко години как един Нидялко, /дето пееше "О,бре Нидялку, малеле.../, влезе като претендент за голямата награда, в къщата на "Биг Брадър", нарамил една такава кукла?
Та тази гърла, предизвикала националния възторг на Комитата, по моята скромна преценка, на нищо не прилича, не мяза на човешко създание. Ако се напъна и направя едно добронамерено "повишение", мога да я оприлича на латексова кукла от музея на мадам Тюсо.

Ema каза...

Моля да се чете "сексшоповете".

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)