вторник, май 11, 2010

Краят на южната част на Южния парк

Има една огромна незастроена площ на ъгъла на ул. Козяк и ул. Сребърна, за която хората си мислят, че е в Южния парк в София. Но тя случайно отсъстваше от последната карта на Южния парк, която съм виждал. Мой съсед току що ми съобщи, че тази вечер там се струпват тараби и строителна техника. Вероятно тази нощ строежът ще започне (защо на тъмно щом всичко си е наред?!). Скъпи съграждани. Още едно строително лайно ще се пръкне в намаляващите зелени площи на града. Вероятно.

Да отбележим началото на края.

PS. Ще "им гласувате" ли на следващите местни избори?

7 коментара:

Стойчо каза...

Първо го обявяваш за елитен квартал, след това го застрояваш и продаваш – не е ли просто? Извод: не правете дългосрочни инвестиции в „елитни“ квартали

Анонимен каза...

Не знам защо се позволява това безобразие да се строи в парковете!!! Явно някой лапа много пари.....
Как можаха да застроят и долната част на Южния парк откъм ул. Богатица, Овощната градина (също част от парка). Престъпление е да се унищожават малкото останали зелени площи и паркове!!!

Анонимен каза...

kak ne znae6 za6to -za pari!!!!

Анонимен каза...

От Лазо:

К., много благодаря за разласяването. Намерих и снимка на начеващото безобразие: http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/usernews/1867477879-Stroitelstvo_v_Yujniya_park_SOFIA_POMOSht.html
Вчера писах до няколко места в Софийска община по каналния ред, но (защо ли) жалбата ми още няма входящ номер.
Не може ли някоя от тъпите телевизии да иде да поснима там малко, ако разбира се им остава време и човешки ресурс покрай зверилника с дегенерати Биг брадър или чалгата на Славчо от Плйеен..?..

Търновец каза...

Няма да е строеж, а лунапарк Замперла

Анонимен каза...

Айде поредната схема за отхапване на парцел от парка, така както стана с София ленд на който сега дадоха разрешение да се строят бизнес сгради. Нима свършиха парцелите извън парковете на които може да се построи това нещо. Да не говорим че топлото езеро с патиците е съвсем наблизо и от шума ще се разбягат и парка няма да е същия, а хората които живеят в непосредствена близост ???

Анонимен каза...

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1r129347698572691&f1=details

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)