петък, ноември 27, 2009

Заговорът срещу извънземните

"На 30 километра северозападно от София се намира Царичина. Тук живеят около 40 души, повечето от тях са пенсионери. Рано сутринта на 6 декември 1990 година в центъра на селото спират военни автомобили и багер. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина. Селяните дори не подозират, че по заповед на Генералния щаб на Българската армия военните търсят в Царичина съкровището на цар Самуил.

Информацията за съкровището идва в Генералния щаб от асансьорния техник Димитър Кекеменов. В неговия род от поколения се носи легендата за имането на Самуил, скрито в Царичина. Една нощ Кекеменов сънува Вазов, Левски и Ботев, а Раковски слага ръка на рамото му и казва: "Димитре, българино, поведи българите!" Това кара Кекеменов да разкаже легендата на висши военни, защото само те ще се заемат безкористно с откриването на съкровището. Сънят с посланието на Раковски звучи меко казано странно, но не и за началника на Генералния щаб генерал Радню Минчев. Той издава заповед за започване на разкопки в село Царичина в търсене на съкровището. Освен военните, на обекта са и трима екстрасенси, които се опитват да локализират мястото. Изкопните работи са спрени, защото на дълбочина 2 метра и половина багерът удря в скала.

По това време Елисавета Логинова е начинаещ екстрасенс и контактьор с извънземни цивилизации. Тя е съпруга на служител в Генералния щаб и е призована да участва в търсенето на съкровището. Елисавета получава информация от извънземни, че мястото и целта на разкопките са погрешни. Според посланието от Космоса, военните трябва да копаят на 100 метра югоизточно от първата дупка. Там ще открият нещо повече от съкровището на Самуил. Очаква ги гробницата на първото разумно същество, което е населявало Земята. То е било двуполово и високо около 2 метра и половина.

В центъра на Царичина, точно до кръчмата и площада, военните изграждат лагера на експедицията. Върху поляната до дупката са разположени радио-релейна станция, фургони и палатки. Мястото е обградено с двуметрова ограда от камуфлажна мрежа срещу любопитните погледи на местните жители."


...

"Елисавета поддържа телепатичен контакт с извънземните и започва да изписва десетки страници със странни знаци и рисунки. В тях се говори за човешката история и научни открития, които могат да променят живота на хората по света. Тя рисува странни същества, йероглифи, дори химически формули.По това време генерал Стоян Андреев е съветник по националната сигурност на президента. Той информира Жельо Желев за събитията в Царичина.

Скоро единият от екстрасенсите в екипа - Димитър Сираков, сънува, че трябва да отидат на среща с Ванга. В Генералния щаб на армията смятат, че авторитетът и възможностите на пророчицата ще помогнат на работата в секретния обект. Логинова, генерал Динев и екстрасенсът Сираков тръгват за дома на пророчицата. Тя ги посреща, сякаш отдавна ги е очаквала. Разговорът им се записва на касетофон.

Елисавета Логинова - "Говореше на малките ни имена. Обърна се към ген. Динев и каза: "Абе, Любчо, какво търсите тука? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?" И за нас беше доказателство, че ние не грешим. Тоест, ние вървим по прав път. Каза, че сме около 100-ния метър, защото ни беше помолила да занесем част от пръстта. Когато се върнахме и премерихме, 99,8 беше метражът."

Скоро след срещата с Ванга екстрасенсът Сираков напуска разкопките. Елисавета Логинова остава единствената с паранормални способности на обекта. Тя изписва 4 тетрадки със странните символи и рисунки и продължава да ръководи проекта.

За министър на отбраната по това време е избран Димитър Луджев. Той подкрепя работата в Царичина и съдейства за изследването на йероглифите, изписвани от Логинова. Идеята е те да бъдат изпратени в Израел, където има Институт по Кабала. Началникът на Генералния щаб генерал Радню Минчев също вярва, че израелските специалисти ще помогнат за разчитането на тайнствената писменост.

Елисавета Логинова заминава за Ерусалим. Там й предлагат да остане една година, за да се направят подробни изследвания на йероглифите.Разкопките продължават и през цялата 1991 година. Тунелът расте, а копаещите са изумени от ясно оформените гладки стени, през които минават.

Военните търсят някакви рисунки, знаци или предмети, но не откриват нищо. Често проходът е запушен от стена, която разбиват с кирките или експлозив. Нито веднъж по време на операцията не е имало срутване на галериите.

Тя разказва, че разкопките са били съпътствани със странни явления. На едно място в тунела е имало енергиен стопер, който е отблъсквал външните хора, опитващи се да влязат вътре. Само работещите от екипа са били допускани от невидимата сила да преминат...." източник, още информация в един националноотговорен всекидневник


Това беше преди 19 години. А сега...

Извънземните вече са сред нас, твърдят български учени, за които разказва сайтът на британския в. "Дейли телеграф" в рубриката си "Странно".

Пришълците от Космоса вече живеят и ходят на Земята, според изследователите от БАН, които твърдят, че са в контакт с тях.

Учените от Института за космически изследвания (ИКИ) към академията вече работели по дешифрирането на поредица от символи, подавани им от чуждите форми на живот.

Българите твърдят, че в момента извънземните отговарят на 30 зададени им въпроса, пише изданието.

Зам.-шефът на института Лъчезар Филипов е потвърдил въпросните изследвания. източник

На мен вече ми е ясно какво става. Правителствени среди, ръководени от министър Дянков (специално изпратен от САЩ, за да потули историята) под формата на реформа се опитват да скрият контактите на извънземни с нашата цивилизация.

12 коментара:

Kikimorka каза...

Страхотен сюжет за фентъзи-трилър! невероятно е, за какво се харчат народните сребърници!

Димитър каза...

Трябва един Дан Браун да разкоже как американските масони заличават тайното общество БАН, което поддържа контакта с извънземните.

dzver каза...

Или пък някой си е харесал територията на БАН за строителство на гигантски омегабизнесцентър и се опитва да ги бутне :)

ГошУ каза...

Добре, признавам си, бяхме в България, цяло семейство извънземни, но решихме да емигрираме заради гоненията от БАН и тайните служби.
Може да ни се обадите на телефон:
088888888888 4млрд. лева на година (тва е от излишъка)

Сега сме някъде там.... (в чужбина)

Анонимен каза...

Слушах твърдения на президента Желев, че ни очаква нещо значимо от световен мащаб. Ако Бойко респ. ЦЦ тогава бяха дошли на власт, всички щяха да са разобличени и озаптени. До сега срамежливо всички участници и радетели си трайкат. Може би Комитата наруши тишината.

Комитата каза...

Гошу, всичките ще си признаете!

Анонимен каза...

И аз съм в случая циник и предполагам че са пратили на някой от старите парашутисти екип да направи репортаж за него, излагайки един от малкото институти занимаващи се със смислена дейност. Не че и нормалните там са много в час де... И по най-бързия начин в международния обмен. За за се вземат вкусните имоти на 4ти км. :-)

Анонимен каза...

Ре:ТВ спира !?!? Нямам думи честно......... това беше единствената българска телевизия която гледах.

Анонимен каза...

На тоя Кекеменов може да му е хрумнала идеята за метро в селото още тогава. И защо военните да не я свършат тая работа бадева.

"По това време Елисавета Логинова е начинаещ екстрасенс и контактьор с извънземни цивилизации." Това изречение просто рулира. Иначе жената на база сънуваните простотии е изкарала 1 година в Израел за сметка на евреите.

Glacierise (a.k.a. Hristo Velev) каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Glacierise (a.k.a. Hristo Velev) каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
kliment каза...

Еее, най-после да разбера какво се е случило на тая Царичинска дупка! Благодаря, много се смях! :)

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)