събота, ноември 14, 2009

Пристрастно 39

Утре няма да има "Пристрастно" по телевизията. Заради изборите. Отдолу можете да видите първа и четвърта част от последното предаване. Целият епизод - в сайта на телевизията или на блога на предаването


Сто дни на правителството - колко си писа Бойко и колко му писаха гражданите. Кой е истинската опозиция и защо БСП трябва да прилича на Синята коалиция.


Какво става с подслушването в Интернет. Гражданското общество в лицето на федерацията по металдететктинг. Извънредна ваканция за учениците. Колко струва министър-председателят?

3 коментара:

dimka каза...

Един стар виц имаше:
- Видях жена ти с един друг мъж на Старозагорската гара.
- То пък една гара...
***
Та и сега така.
Вие сте написал, че днес няма да ви дават по телевизията - заради изборите.
На това отговорът е:
- То пък едни избори...
***
Еми, да.
Имаше тотално медийно затъмнение, че предстоят избори в София.
Нямаше никакви обсъждания на нито един от проблемите на София.
Миналият петък рано сутринта няколко студенти ми се оплакаха от нередовния транспорт по линиите на автобусите 280 и 94.
Казах им да отидат поне на една среща с поне един кандидат-кмет в Студентски град.
Обаче се оказа, че от 15 души студенти-първокурсници нито един не знае, че тази неделя ще има избори.
Мутрагеньо се опияняваше да прави ревизия на предишното управление на страната, но никой не можа да каже, че и неговото управление на столицата беше четиригодишно, при това - при пълен комфорт през последните две години в СОС.
А, Фандъкова... ех, Фандъкова...за съжаление такива като нея компрометират идеята, че и ние, жените можем да правим добро за общото благо.
Никога няма да забравим, че в горещите августовски дни, първото намерение, която заяви като министър на образованието беше: да разследва авторите на учебници за средното училище и това как учителите имат право да избират измежду няколко учбника по всеки предмет...
При това Фандъкова заяви, че това ще бъде направено от ДАНС!!!
Още тогава трябваше да подаде оставка.
Карикатура на жена в политиката.
Не можа да се пребори с Него за това поне в последната седмица преди изборите тя да открие някоя и друга градинка, а не Той.
А ни лъжеше, че ще може да управлява цял град.
Карикатура на жена в политиката.

Стойчо каза...

Е, ставаше дума за гара Бов във вица ;-) ама нали знаеш българинът дето знае вица „ама по друг начин“

Анонимен каза...

1941 набор .Безпартиен .С калеко в Белене-3 години,с две висши образования -лишен от правото да ги упражнява,леля и братовчедка изселени,вуйчо лишен от адвокатски права и вуйна и братовчед-изселени,вуйчо -изгонен от университета и работил 3 години като общ работник.Работил съм по разпределение почти 10 години извън ..... -после с конкурс. Статията е писана от човек ,който е на възрастта на сина ми. Затова една част от нещата са верни ,но има и нещо много важно ,което се пропуска ,умишлено или не. Всички работеха ,почти всички можеха да пътуват в рамките на Желязната завеса ,всички ходеха на почивка в станциите на предприятията. Да ядехме няколко вида продукти ,но ,произведени по БДС ,,имахме евтина електроенергия и отоплявахме жилищата си -80 % от българите живеят в собствени жилища ,разбира се не като немските,карахме морално остарели коли ,но не мислихме ,че утре ще гладуваме ,студуваме ,че чушки ,домати ,патладжани,ябълки ,зеле и какво ли не, ще са внос. Днес има 20 % -официално обявено по БНТ на 25.02.2011,хора ,които вегетират с 5 лева в денонощието-за храна ,отопление ,осветление ,лекарства ,лечение ,телефон ,дрехи и т.н. Нека бъдем почтенни и реалисти. Днес живеем не в желаната и очаквана демокрация , а в нещо уродливо ,управляващите преди ,съчетаха политическата с икономическа власт и хората са жестоко малтритирани физически и психически. А от това по-страшно няма.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)