сряда, октомври 28, 2009

Страх и омраза пред ДАНС

Джигити се стрелят пред ДАНС:

Пререкание между двама шофьори прерасна в стрелба и предизвика хаос и паника сред гражданите в следобедните часове днес. Около 16.00 ч. лек автомобил “Ауди” 100 и джип “Роувър” се засичат на кръстовището на бул. “Мадрид” и улица “Черковна” 23 в София. Заради скандала улицата остана блокирана за около час. На същата улица е и централата на Държавна агенция “Национална сигурност”.

Според очевици обаче пешеходец е пресичал неправилно, и шофьор на “Ауди” 100 е извадил газов пистолет и е стрелял по неправилно пресичащия. Шофьорът на аудито е избягал. Пешеходецът е в болница. Не е ясно какво прави джип “Роувър” паркиран на същото място. Според други очевидци, шофьорът е бил в джип-а и е нападнал този с “Ауди”-то, което го е засекло. Все още от МВР отказват официална информация.(източник)Джигити се бият пред ДАНС:

пред сградата на бившата Държавна сигурност на столичния булевард „Черни връх“ спират два джипа. Във въпросната сграда днес работят служители и на ГДБОП, и на контраразузнаването, което е част от ДАНС. Просто сградата е разделена на две части. Но входът откъм булеварда е един. И спират двата джипа в средата на булеварда пред тази сграда. От тях изскачат няколко мъже, които на бегом влизат в двора на въпросната сграда и започват да пребиват друг мъж. (източник)Някой бълнува:

Моите български съграждани не заслужават такава саможертва. Те просто не заслужават такава саможертва. Да си живеят в тая корупция. Да си избират Бойко Борисов, Цветан Цветанов да им е вицепремиер, Доган да си върти далаверите и в момента, БСП да си управлява енергетиката и да си прибират рушветите. Щом те не могат да оценяват жертви на мъже като мене, те не заслужават друга съдба. Този проект вече се осъществява в Румъния. Три години ние натрупахме опит и няма да го загубим. Има достатъчно източноевропейски държави, които искат да се възползват. А също и латиноамерикански. Каква е разликата? Разликата е, че ще живея прекрасно в чужбина и ще бъда уважаван на други места, а българите ще си тънат в мизерия, ще бъдат крадени, а децата им ще стават проститутки в чужбина, а пък момчетата им алкохолици.(източник)Да погледнем GPS-а и календара. Мда, изглежда наистина сме 2009-та година в България.А не Кавказ в началото на 90-те. Или руски Кавказ сега.

11 коментара:

Стойчо каза...

Боже, всеки ден минавам сутрин и вечер и през двете места...

voxy каза...

Кръстовището Мадрид/Черковна изобщо не е пред ДАНС, който е много по-близо до Румънското

Стойчо каза...

Strogo poglednato Sultan tepe i Cherkovna e naj-blizkoto, no vse pak Komitata citira sajta "vsekiden"

Belomore каза...

Комай тук не иде реч главно за джигитите, те са (в) миманса...

Стойчо каза...

Belomore, v mimansa zashtot gi vizhdame vseki den. "Vicat" e, che go pravjat veche na/pred/okolo/kraj silno ohranjvana darzhavna teritorija

Анонимен каза...

A, az kato ne jiveq v Sofiq da ne si mislish, che e po-rozovo... Sedim si v edno zavedenie na kafence, a na sysednata masa - edno simpatichno momche. Po edno vreme iznikvat otnqkyde dve "borcheta, nasochvat se kym momcheto, teglqt mu edin perdah i za nula vreme se izparqvat. Vsichko stana mnogo byrzo i neochakvano.... Albena

Стойчо каза...

Знаем, Албена :–) - нали точно затова не ходиме по наш'то море вече

Анонимен каза...

A v Sofiq ne te li e strah, Stoytcho? Ot "Quo Vadis" li tyrsish pomosht? .... ;-)

Анонимен каза...

Вече ми се повръща от полицаи, съд, прокурори и т.н. Нашите ръководители това са работили и това умеят да коментират. Темите на деня са полицейщината. Изчезна интелекта, ерудицията и толерантността. Само се питам, до кога?

Стойчо каза...

Обичам анонимните – те никога не четат текста. Чети първо

Анонимен каза...

Вывоз мусора грузчики недорого http://www.ecoliga.ru 8-963-750-25-78
Москва
[url=http://www.ecoliga.ru]ecoliga[/url]

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)