понеделник, октомври 19, 2009

Не вижда гредата в собственото си око

"Мотивите ми за освобождаването на Румен Петков бяха същите, както и при случая с другаря Румен Овчаров – създадена нетърпимост на общественото мнение към присъствието му в държавното управление."

"Ние се намираме в окопна война, само дето не сме в общ окоп. Всеки си е изкопал собствена дупка, защитата е поединична, а вината винаги е в съседния двор. Аз нямам намерение да се окопавам сам. Да търся изходи за самостоятелно спасение. Затова и не подадох оставка, защото постигнатото трябва да бъде защитено."

Два кратки, но многозначителни цитати на Сергей Станишев от конгреса на БСП в неделя.

Той изглежда предполага, че общественото мнение е търпимо към оставането му като председател на БСП, и че е постигнал нещо, което трябва да бъде защитено.

За постиженията се сещам за плоския данък например и за опростената фирмена регистрация, за което дълбоко му благодаря, но кой ги застрашава не ми е много ясно ;-)

2 коментара:

Анонимен каза...

Основната им грешка е, че нямат медия. Всички медии ги критикуват, будалкат, унижават, както е било и е във всички твои предавания. Със Станишев нищо няма да постигнат, понеже на него всичко му е било предоставяно наготово цял живот. А полицейщината на ББ, подкрепяна от всички медии , харесва ли ти?

Комитата каза...

Хахахахаха, егати майтапа. До скоро имаха всички медии, разгледай само вестниците на госпожа Кръстева, ВАЦ-а, националната телевизия отпреди изборите. Никой не е работил с такъв медиен комфорт.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)