понеделник, октомври 12, 2009

Телевизия за клюкарки

Налага се да изгледам цяла серия на VIP Dance, поради присъствието на роднини в публиката (обещах да се оглеждам за тях).

Селските дискусии на отборите с журито ми идват в повече, но очевидно идеята е да се вкара повечко "реалити" във формата. Кой въобще може да изгледа цяла серия без да посяга към дистанционното по време на разправиите, за мен е загадка.

Надявам се повече хора да гласуват като мен с изключване на телевизора.

9 коментара:

Милена (Меми) каза...

Толкова съм щастлива, че не знам за какво говориш...:)

Комитата каза...

Наистина ти завиждам ;-)

Блага каза...

И аз не знам. Завиждай ми ;-)

fen каза...

Ох, разбирам те. На мен ми се налага да ги гледам и да ти кажа бих изхвърлил телевизора, не само да сменя канала. И като се замисля, списъкът на подобни предавания е дълъг, но за сметка на това безкраен:)
Телевизионерите ни пробутват 3-то качество предавания с години, като се опитват да ни убедят, че това е върхът на айсберга.

Анонимен каза...

по това време синът ни гледа анимационни филми (които заедно сме избрали) а възрастните си приказваме. Но телевизорът ни не е част от системата за медиен мониторинг и нашето негледане на риалите не се отчита от статистиката :-(

Анонимен каза...

Преди 5-6 години имаше и готини реалита - биг брадър първите части примерно. В момента е много кисела боза. Скука.

Стойчо каза...

Комита, дразниш се,защото ти се налага да го гледаш. А то е супер средство за приспиване :-)

morrt каза...

Нищичко не знам. И аз не съм от тук.

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

И аз нищо не знам по въпроса и не ща и да знам. Всички тия т.нар. "формати" са голяма простотия и от тях вече няма нищо за гледане по телевизията. Защо още плащам за кабелна, направо не знам. На твое място като ме питат роднините "Гледа ли ни?", ще кажа "Да, да" и ще сменя темата.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)