понеделник, юли 13, 2009

Да им дадем тема за размисъл

Първанов подписа за НАТО, Станишев - за американските бази. Днес или утре пак те ще подпишат за Набуко.

Дядо Боже има чувство за хумор :-)

8 коментара:

Анонимен каза...

Нека да подпише. Но нека и Израел да гарантира доставките, защото един конфликт там - ще увиснем. За сега средноазиатските Републики от бившия СССР си правят оглушки. Ще влагаме пари само за строителство без сигурен източник. И като мине "Южния поток" през Румъния, за което има предложение, ще бъдем изключително енергийно независими. Стойчо, ако беше попитал Костов, защо не разреши руснаците да повишат налягането в тръбите и да транзитират повече газ за Турция, не знам какво би отговорил. По тази причина си пстроиха "Синия поток" и нас ни шунтираха. За сега губим около 1 млрд долара и продължаваме. Костовия газов "корифей" Филипаки се кълнеше че "Син поток" не може да се построи в Черни море. Ще даваме пари за връзка със "Синия поток" и сигурно Филипаки ще покрие финансирането. Най-добре е да дойдат Американците.

Стойчо каза...

Май само дядо Боже има чувство за хумор :-)

Bla каза...

Мда, ебати иронията.

Стойчо каза...

Аз си мислех – какво ли ще има се наложи да подписват другия път? ;-)

Ivan-Assen каза...

Колкото прокопсаха НАТО и американската военна мощ abroad, като се присъединихме към тях, толкова светло бъдеще чака и Набуко... от наша подкрепа никой добро не е видял :-)

Стойчо каза...

Аз затова винаги призовавам за все по-силно връзки с Русия

Peter Petrov каза...

Комита, поздрави за коментара ти за "зайците". Той ми напомня за някои твои силни изяви по македонската тема.
Изглежда обаче гледаш през очила за нощно виждане. Тези дето ги носят из НАТО. Там нещата са малко в мъгла и всичко е в зелено.
Мъглата ти пречи изглежда да видиш, че главният губещ от изборите след БСП е "Синята коалиция". За АТАКА не си прав. Как си я представяш в групата на евроскептиците в Европейския парламент? Да си чул, че подобна партия е втора по сила в Холандия? И че управляващата партия в Гърция е много близко подобие на нашата АТАКА?
Няма как да иска Б.Б. да се коалира с една групичка от 15 депутати от 3 партийки, които набързо ще станат мравуняк...

Стойчо каза...

Петре, само дето не си уцелил мястото на коментара – предполагам си искал да пишеш по статията на Комитата за резултатите от изборите? тази не е тази :-)

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)