вторник, юни 30, 2009

Позитивната кампания и по сайтовете на училищатаНезависимо кой е виновен, не е редно да има толкова позитивна кампания по сайтовете на училищата!

4 коментара:

frog'n roll каза...

Ами щом сайтовете са за без пари и могат да ги закичат с всичко, някой друг дали е очаквал обратното? Да му се намери на това СОУ кой да му плати хостинг и домейн и няма да има каквито и да е реклами. :)

ГошУ каза...

Ако беше в САЩ сигурно щяха да ги съдят за такова нещо, набиват в главите на деца, които нямат и спомен от Виденов и Луканов, всякакви глупости.

Комуниста срам няма, така де съвест...

Ivan-Assen каза...

Алтернативите са по-лоши.

Ако училището трябва да си плаща за сайта, учителите ще мрънкат, че няма за заплати и тебешир, а има за тоя сайт дето никой не го гледа, а учениците си говорят за свирки във форума.

Или директорката ще проси по родителските срещи най-компютърния родител да плати хостинга и домейна за следващата година.

Или някой министър ще направи кампания "Интернет за българските училища" да ги хостне безплатно всичките на един мъдър домейн с националноотговорно, славянско-православно име, а Вени Марковски ще вземе държавната поръчка на цената на малка магистрала.

Май най-добре е училището да пуска AdWords, пък ако ще на четири години веднъж за две седмици да ни разправя как ако гарван изграчи над къщата на Костов, до три дни гарванът непременно ще умре.

Vess каза...

Поне са уцелили типа на самолета, използван от "АК "Балкан", за разлика от самолета в аналогичния ТВ-клип, който въобще не е бил използван у нас от нито една авиокомпания... Можеше да си направят труда клипът да не изглежда толкова аматьорски - и като визия, и като послания! Писна ми вече!

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)