неделя, май 17, 2009

Цениш ли свободата на словото си? Ела да си кажеш мнението.

През последната година и нещо в България наблюдаваме стабилно и радикално намаляване и ограничаване на демократичните права и свободи, както са гарантирани от Конституцията.

Може ли да се направи нещо? Може, разбира се. Може да се направи нещо малко от много хора едновременно и то съвсем скоро. Знаете какви усилия полагаме аз, Богомил и много други хора в това отношение.

Може да се гласува.

Много хора се оплакват, че партиите не предлагат това, което се очаква от тях, за да бъдат примамливи за гласуване.

Ето, сега имате възможност да промените всичко. За съжаление, разбрах малко късно, че утре от 12,00 в щаба на Синята коалиция ще се проведе среща с кандидата за депутат в европарламента Атанас Чобанов, където ще бъде обсъдена програмата на Синята коалиция за тези избори и особено частта и, отнасяща се до цифровите права и свободи, против подслушването, и за запазване на личното пространство на гражданите. Всички са поканени.

4 коментара:

Анонимен каза...

Ще се опитам да ида, стига да нямам клиенти със спешни въпроси.

Анонимен каза...

Комитата е уплашен, защото няма свобода на словото, като се налага да пише за комунисти, които моите връстници не са виждали. От него разбрах, че са крадци и убийци. За други нито дума. Стойчо има ограничение на словото по рождение.

Иван Янакиев каза...

Съгласен съм: ГЛАСУВАЙТЕ!!!!

Peter каза...

http://sites.google.com/site/vote4bogo/

Eто и още аргументи

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)