петък, май 01, 2009

Цирконий, цирк, циркаджилъци и циркуси


Цветан Цветанов цепи царевицата целеустремено...

За съжаление нямам сили да измислям каламбури в стила на "Майор Маринов мисли".

Тъкмо човек да се замисли, че в тая измъчена държавица простотията има предел и оп - нов републикански рекорд.

Депутат, който вероятно си пази чисто новичката униформа с пагоните в някой стар гардероб, размахва листове с цирконий. Циркаджийски цирконий.

Съвсем легално цирк Балкански обикаля България на турне. С професионални циркови артисти. Всъщност, просто турнето на истинския цирк е силно затъмнено от неговия политически брат.

Национално-отговорен търговец на кафе (униформата в гардероба вече не му става), преструващ се на политик, пробутва кандидат депутатски листи като фалшиви фактури без ддс. За да се отчете. Още не е обяснил откъде има парите за Мазерати.

А циркусите?

Ходи ми се на празниците към някой циркус, ама още нямам планове.

5 коментара:

Peter Petrov каза...

Това с регистрацията си е чиста проба активно мероприятие на ДС.Но Комита, не отиваш ли твърде далече с любопитството си.
Че то по тази линия в следващия си материал ще вземеш да задаваш още въпроси. Като например с какви пари учеше Мина Костова в Италия или от къде Надка взе парите за колежа на детето си в Швейцария. А може би ше попиташ колко са милионерите от най-демократичното правителство в новата ни история.
Ето така се стигна до двете СеДеСета, както се посла наврмето с двата синода и после с двата футболни клуба "Левски".
Май нищо ново под слънцето. И не питай много, че ще вмиришеш уеб пространството...

Анонимен каза...

Най ми хареса твърдението на Petrov за мероприятието на ДС. Не намеси обаче световната конспирация и КГБ, просто пропуск. Кафе-търговеца сега стана лош. Когато беше начело, никой нито една лоша дума. Ако се намеси ЦРУ, наистина ще стане лошо.

Анонимен каза...

Защо да ги меси? На умряло куче, нож не се вади! Albena

Анонимен каза...

КГБ, ЦРУ, МОСАД и ДС спретнаха световен заговор. Принудиха Доган и Станишев да организират кафе-търговеца и подкопае основите на "синята коалиция". Така Мартин трудно ще обори мнението на Иван Костов, че СДС е "мъртво тяло", както твърдеше преди време. Сигурен съм, че Мартин и Костов ще постигнат синхрон ( като братя Аргирови) до пълна победа.

Анонимен каза...

выа

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)