петък, април 17, 2009

Мракът дойде

Мракът дойде

PS. Щом те помоли приятел, как да откажеш ;-)

7 коментара:

Анонимен каза...

да. жизнерадостно е.

Анонимен каза...

Мрак...

Марш на Народна Тупаница против Црвените Талибани

Во одбрана на честа на кралскиот народ Хунза

... посакувам да се изгради споменик на Александар Велики пред кого гордо ќе покажам со прст кон својот славен освојувач и предок и кој засега, покрај Милчо Манчевски, браќата Стефановски, Пандев и други е прв синоним за Македонец секогаш кога сме во контакт со луѓето од другите народи.

Ние сме млади конзервативни луѓе и се гордееме со тоа!

http://bukarski.blog.com.mk/

АнонименЪ

Bukarski каза...

АнонименЪ

Веројатно не паѓаш на неокомунистите во Македонија што се преправаат дека се за ЕУ, мултикултура и космополитизам? Сигурно барем толку не си улав?

Анонимен каза...

Букарски, разбирам и споделям отвращението ти от "скопските црвенобуржуйци", но арогантната популистка профанизация (Александър, хунзи, църква, религия и прочие) едва ли може да е тяхна същностна алтернатива.

АнонименЪ

Анонимен каза...

Букарски трябва да почете Маркс за да му станат ясни много неща. В Пловдив Филип Велики всичко е написал на гръцки. Могъл е да драсне поне една дума на македонски, за да докаже, че е Македонец, за да го няма сегашния спор с гърците

Анонимен каза...

Едва ли бих казала, че е жизнерадостна, по-скоро мрачна, потискаща музика. И тия барабани като чукове се набиват в мозъка. Усещане за движение в кръг без изход. Albena

Анонимен каза...

P. s. До Букарски. Ако македонският антикомунизъм на ВМРО-ДПМНЕ беше автентичен и последователен, в македонските градове отдавна нямаше да има централни обекти с имена като "Партизански одреди" и "Маршал Тито", а пък 11 октомври като държавен празник на имагинерното "народно востание на македонскиот народ" (против българския фашистки окупатор през 1941 година) щеше да е най-малкото обект на сериозни дискусии... Но не би. Александър Македонски и хунзите съществуват паралелно с партизанските отряди и маршал Тито. Затова не виждам убедителни причини да се вярва в сегашната ваша власт и особено в претенциите й да бъде идеологически и морален коректив на бившите комунисти.

АнонименЪ

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)