сряда, април 15, 2009

Седемнайсет порции пристрастноКой е най-големият късметлия в България? България вече има суперкомпютър, който ще използва за всякакви цели. Какво е общото между ДАНС и Щирлиц? Достатъчно тайни ли са тайните агенти на ДАНС? Необяснимо богатите под прицел на закона. "Тузари" и "Нощен бирник" развълнуваха София.

Това е анонсът на неизлъчваната по телевизията четвърта част на 17 епизод на видеоблога пристрастно. Цялото предаване може да видите в блога или пък в архива на RE:TV.

2 коментара:

Emil каза...

Ясно е, че 3 месеца преди изборите новините за ДАНС са PR кампания. Ясно е, че Комисията "Кушлев" действа само срещу дребни бандити (виж докладите им на cepaca.bg).

Но това, че операциите са наречени "Тузари" и "Нощен бирник" е вече гьонсуратлък. Всеки армейски ефрейтор или полицейски сержант е наясно, че на даден план се дава кодово име, което няма нищо общо с целта на действията. Даже не сержант - всеки любител на шпионски романи го знае. Не може примерно да проверяваш Васил Божков и да кръстиш операцията "Череп", защото и децата ще се сетят. За да изберат име като "Тузари" значи съвсем ни взимат за глупаци.

Анонимен каза...

Ето още една свежа идея във връзка с борбата срещу престъпността http://mediapool.bg/show/?storyid=151332&srcpos=8 предлагам да се посмеем, защото иначе трябва да плачем... ама много да плачем...

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)