сряда, април 29, 2009

Пристрастно 19 - много близо до юбилея!

Колкото повече се търкалят поредните номера на предаването, толкова повече ни харесва да участваме. Този път сме напълно неудържими.

Целият епизод (всичките четири части, всичките 40 минути), можете да видите в блога на предаването или в архива на re:tv, а тук отдолу можете да видите само четвъртата бонус част, която не беше излъчвана по телевизията. Какво има в нея:

Извънредно добрите новини. Борбата с престъпността. Какво ще става с планирания атентат срещу Бойко Борисов? Застрашен ли е животът му? Къде е ходил Илия миналата седмица? ДАНС ще разкрива престъпления чрез отваряне на медицинските досиета. Министър Миков е посъветвал медиите да не са толкова любопитни, може би да посъветва котките да не ловят мишки? Кой е силният позитивен лъч в борбата с престъпността? На какви жертви са готови известни бизнесмени, за да заделят пари за охрана.PS. Поради различни извънредни обстоятелства в re:tv, епизодът се излъчи от 19,30 а не от 18,30, както беше планирано. Много хора ме питаха на живо и по електронен път какво се случва. Успокоявам ви - няма страшно, предаването си върви и всичко е на шест. Ако давате идеи за теми, които да обсъждаме, ще е супер. Предпочитаме актуални теми от седмицата, които са подкрепени със силен цитат. И не много дълъг.

2 коментара:

Анонимен каза...

По-скоро РЕ:ТВ да си възтановят програмната информация, че ще си загубят феновете. Albena

Лъчезар П. Томов каза...

"Всичко е на 6" - По - скоро е на 5.5 или 5:30

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)