петък, март 20, 2009

Cui bono?

Защо БСП и ДПС отново, по криминален начин вкарват поправките за безконтролно подслушване в ЗЕС в Парламента? Защо не желаят по никакъв начин да оставят въпроса на следващия парламент? Защо са готови да стигнат до край?

Кой печели?

11 коментара:

Спас Колев каза...

Или другояче казано: Смятат, че в следващия парламент поправките ще минат по-трудно (т.е. аз нещо съм изпуснал и милиционерската партия не е такава)? Или просто им трябват за следващите няколко месеца?

komitata каза...

И аз си мислех за милиционерската партия. Единственото разумно нещо което ми идва наум е, че искат на всяка цена да подслушват ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ

komitata каза...

Другото е, че са обещали разни неща на клиентелата си (най-вече мутри и сдруженията с авторските права, които са си платили авансово), а не изпълняват.

Bogomil "Bogo" Shopov каза...

В следващия ще има още повече работа и още повече материя и хляб за МВР, ако не спрем нещата още сега.

Бого

dzver каза...

Трябват им завинаги. Искат Тато да се върне.

Анонимен каза...

Като спечелим изборите, такъв закон на нас ще ни трябва. Нали ще управляваме заедно с ББ. Пък ген. Атанасов нали има информатори. За това, преди изборите ще ползваме скайп, който е оръжие на талибаните и не могат да ги засекат. Без вълнения, спокойно!

Анонимен каза...

Откъде телефонните измамници знаят толкова много за нас, техните жертви? Имена, роднини, кой къде пътува, как точно звучат гласовете за да ги имитират?

Помислете - офицери от коя институция можеха безконтролно да разберат всичко това? За тяхно съжаление този закон и затруднява бизнеса.

Марин каза...

Според мен е нещо по-дългосрочно или е нещо, което е трябвало да се изпълни вече - да речем някакъв икономически субект се нуждае от статистическа информация. По време на изборите няма време да се обработи и анализира такава обемна информация, още по-малко да се реагира.

Анонимен каза...

При очертаващата се рецесия в страната и отливът на капитали от вън, предполагам ще бъдат безконтролно следени всички източници на парични средства - данъчни, митничари, банки. Албена

Хесапов каза...

От вътре им идва.

Анонимен каза...

Подписка в Програма за достъп до информация:

http://www.aip-bg.org/documents/zes/letter_zes.php

Защо?
Защото ако има и 1 седмица позволено по закон, ще имат законно оправдание да експлоатират насъбраната от години ВЕЧЕ информация! Пране на СРС-та.
А идат избори...

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)