събота, март 21, 2009

Блогъри по Дойче веле - вече има и страничка

Рубриката с интервютата с български блогъри по Дойче веле вече си има собствена страничка.

Споделям мнението на Илия, че и на мен ми беше чудно как от повече от 30 минути интервю ще излезе 3-минутен файл. Но излезе и се получи доста добре.

Приятно четене/слушане и чакаме да ви прочетеме и там.

Благодаря на Тони Ненкова за ентусиазма и за вниманието, което ни отделя.

3 коментара:

Стойчо каза...

И на мен ми беше чудно, как от половин часов разговор може да се извлекат 3 минути без да се загуби смисъла на разговора – но резултатите наистина са точни.

Надявам се да чуя още блогъри по Дойче веле

За тези, на които им предстои: не е страшно да те интервюират по радиото – Тони Ненкова е много чаровна дама и е приятно да се говори пред нейния микрофон

Анонимен каза...

Видях я снощи в сайта на "Дойче веле" и изпратих на Тони Ненкова анализа за българските блогове, блогърите и блогосферата. Той е 25 страници. Ако иска, може да вземе нещо от него.

Още не съм го публикувала в електронна форма. Вероятно ще трябва да го направя "на парчета", защото е много дълъг и да го пусна през "Свежо". Иначе съм го депозирала в две списание дори, при това научни, но те като видят, че цитирам линкове, а не автори и книги, едва ли ще се затичат да го публикуват. Все пак важен е експериментът.

Ако искате да видите текста с цел някаква корекция, обадете ми се на мейл ljubima@abv.bg.

Хубаво е, че съобщихте в "Свежо" тази новина.
Любима

Анонимен каза...

БОКЛУК ЮНАК !!!
Ако има глоби от ЕС за боклука - да ги плати БОЙКО !! Той и Цветелинка изпраха и откраднаха десетки милиони, много от тях дори инвестираха, та за един боклук ли да се скъпят ... ВСИЧКО е ясно: БОЙКО Борисов изгонва "Вълка" и на негово място идват "Мечките". Без търгове и конкурси !! А най-голямата "Мечка" е ТИТАН АС - фирма на червената мафия. Цените за услугите се вдигат почти двойно. Тъй като НЯМА кой да чисти и София вече над ТРИ седмици е зарината с боклуци, другарите от БСП-ДС, все БОЙКО-ви приятели, му "отпускат" затворници за почистването. Не че чистят както трябва, но все е нещо ... Другар мафиот на мафиота прави усклуга... Или : другари в нужда се познават, дори това да е за боклука. Важното е да се краде повече !!!!!
Кобург Велчев

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)