сряда, март 18, 2009

Фатално пристрастно

Тринайсет пъти вече се появяваме в клипове и в ефира на RETV, необосновано заяждайки се с политическите лица (но не само) на последната българска република.

Този път беше уникално весело, не знам дали си личи какви усилия полагаме да не се разхилиме колективно в ефир ;-)

Заповядайте четвъртата, неизлъчвана част на фаталното 13-то предаване.

България се превръща в "енергиен Давос" или в енергийно джудже? Съдиите и прокурорите ще надминат абитуриентите по стил. Национално отговорният бизнес се бори с магии с икономическата криза. Приключихме с корупцията на високо ниво и затова се захващаме с корупцията на ниско ниво.Останалите части - разбира се, в архива на RETV и в блога на предаването.

6 коментара:

Анонимен каза...

Ставате все по-добри. Голямо браво :-)

P.S.
Аз също си се посмях доста.

komitata каза...

Благодаря ти, Лъчко! Ти ни даваш ентусиазъм да продължаваме ;-)

Стойчо каза...

Не се смейте! Това са добрите новини!!!

Анонимен каза...

Най-лошата новина гледах по телевизията при прякото предаване. Става въпрос за специалистите, които ще наеме от запад правителството. След това как да доказваш, че комунистите крадат парите, как да пишеш до Евросъюза, трябва и западняцъте да ги обявим за комунисти. Освен това, е невъзможно да ги изгоним като спечелим изборите, няма как някакси. Малко неудобно. Избягвайте коментарите за ББ, защото може да се ядоса. Или хвалба или нищо.

Mila каза...

Изключително сладко и истински развеселяващо предаване!Фактите, такива каквито са ги поднасяте по един невероятен иронично-остроумен начин,а и коментарите са свежи и най-вече точни,независимо за кого се отнасят-управляващи и опозиция.Добре би било да подхванете и българското обществокоето,което така дълбоко е заспало,че изобщо като че ли няма намерение да се събуди и да почне да полага усилия да се превръща в гражданско.Нооо бавничко и полекичка,че иначе ние българите мнооого бързо се изморяваме и отегчаваме.

Fris каза...

Внимавайте с the giggle loop!

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)