сряда, март 04, 2009

Единадесети брой на Пристрастно вече и онлайн

За читателите/зрителите на видеоблога Пристрастно

Единадесети брой е вече онлайн. Можете да го гледате в архива на retv.bg, или в блога на предаването.

А сега, неизлъчваната досега по телевизията четвърта част на епизод 11, "Извънредно добрите новини" - Русия ще съди отричащите победата и' във Втората световна война, Георги Гергов — почетен гражданин на Пловдив. Кои са дежурните интелектуалци. Протести срещу песента избрана за българското участие в "Евровизия". Приятно гледане и чакаме идеи и въпроси!


1 коментар:

Peter Petrov каза...

Много добра идея.Недопустимо е твоят приятел Радан да не е чувал за министъра за извънредни ситуации. Та нали оттам взехме тертипа за г-жа Етем. Освен това темата за военните паметници е глупава и никой на Запад не би одобрил събаряне на паметници, ако и да са нелепи като Альоша в центъра на Бургас. Където никакъв Альоша не е стъпвал през 2.св.война.
Жалко, че нашата опозиция винаги се занимава с вятърни мелници. За онзи Гергов - нищо. Само едни подмятания, а никакви факти. От къде взе парите, как излъга в данъчното.А тези факти може да се наберат от минувачи за една вечер до паметника на онова джудже в близост до джамията в Пловдив. Казват, че приличало на Филип, бащата на Великия основател на македонския род и нация...

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)