събота, март 28, 2009

29 март 2009 г. — ден, богат на събития


Приятели,
Утре ще бъде много богат ден на събития.

1. От 12.00 на официалния вход на Южния парк се събира групичка ентусиасти с чували, ръкавици и подходящо облекло, за да почисти доброволно едно мъничко парченце от парка и да го направи истинска приятна (европейска може би) територия. Поканиха ме да участвам, с удоволствие ще се включа, но няма да съм много активен (защото виж точка 3), ако има желаещи да се включат в малко чистене на горната част на парка (откъм кръстовището на Кишинев и Козяк) да пишат в коментарите, за да се съберем направо горе и да почистим малко в горната част на парка. Мероприятието е напълно доброволно, без да е част от фирмена или партийна кампания, от хора, които живеят около парка и вече им е писнало от планините боклуци в него. И още нещо - по-важно е да се чисти, отколкото да се пише за събитието. Вали. Нищо не гарантирам.

2. Очаквайте утре 15-тото издание на видеоблога "Пристрастно" по RETV, в който ще посветим доста внимание на актуалните политически събития от седмицата и най-вече на чистотата на медийния ефир, така както го разбира Соломон Паси. Ще потвърдим привързаността си към ценностите на красивото слово и добрите новини. Не забравяйте, от 18,30 по RETV

3. Утре имам юбилей, който всички ми повтарят, че не се празнувал (40). Няма да го празнувам, но ще ми звъни цял ден телефона и ще се виждам с приятели. Също така чакам да ми доставят един от подаръците с камион около обяд, така че трябва да съм максимум на 5 минути път от дома. Няма да мога да съм много активен по точка 1, колкото и да ми се иска.

Хау.

10 коментара:

dimka каза...

Това са суеверия.
Не трябвало било да се празнува 40 рожден ден?!?
Суеверие.
Суеверията са работа на рогатия.
Истински вярващият човек, както и истинският атеист не е суеверен.
Не бъдете суеверен!
Празнувайте!С най-близки и скъпи приятели.
И: Честит рожден ден!
На многая лета!
***
Като има нещо такова като начинание, съобщавайте навреме.Събота късно вечер е доста късно време за разгласа на нещо за неделя.

Мария каза...

Честит рожден ден! :))) Много настроение, усмивки и все такива приятни емоции :)

Стойчо каза...

Някои хора вече отговарят на конституционните изискванията за президент на България:-)

Жив и здрав и прав и корав!

Анонимен каза...

Честит рожден ден!

HerrNY~

komitata каза...

Благодаря за пожеланията. Акцията в Южния парк отпада поне за мен, заради дъжда.

Pavel каза...

честит рожден ден, комита!

Mila каза...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И РАДОСТ И МЕЧТИ ДА ДСЪПРОВОЖДАТ ОЩЕ ДЪЛГИ, ДЪЛГИ,ДЪЛГИ ГОДИНИ СА ЩАСТИЕ НА ТВОЙТЕ БЛИЗКИ И НА НАС,ТВОЙТЕ ЛЮБЕЗНИ ПОЧИЕТАТЕЛИ!МИЛА

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

Честито. Бъди жив и здрав и да ги удвоиш, пък после каквото бастун покаже :D

Fris каза...

Снимката е много хубава:)

Анонимен каза...

Честит рожден ден, Комита! Желая ти най-вече здраве, а на блога ти - интересни времена, които не те оставят равнодушен! :-)

АнонименЪ

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)