понеделник, март 23, 2009

Няма безпристрастни - 14 серия

Ето ни отново, неблагодарниците, които хапят ръката, която ги храни. Отново се подиграваме безобразно на политическите лидери - Защо Костов дезертира от Каденабия? Какво прави Яне Янев звездата в дясно. Какво означава трескавата активност на ДАНС. Кой смята предложението на премиера Станишев за ангажиране на европейски наблюдатели и посланици в управлението на България за налудничаво? Емилия Масларова има ли идея какво се случва с безработицата в България и по какъв спорт Румен Петков стана заслужил майстор?

Ето и извънредно добрите новини - неизлъчваната по телевизията четвърта бонус част от 14-тия епизод на предаването. И пишете какво искате да се промени при нас, защото смятаме, че вече е настанало време за промяна.Останалите части можете да видите в блога на предаването или в архива на RETV.

4 коментара:

Делян Делчев каза...

Така както сте застанали изглеждате като седнали в кръчмата на по чашка айдути :)
Ще е добре да погледнете повече в камерата. Или поне да турнете по една чашка и бутилка и да сложите един надпис "Кръчмарски юнаци", щото ние сите у региона сме все кръчмарски юнаци - много сме юнаци у кръчмата, а навън не чак толкова.

komitata каза...

хаха, така си е

Анонимен каза...

"Кръчмарски юнаци" - naresa mi!
Albena

Лъчезар П. Томов каза...

Тома Георгиев предложи да каните гости на ротационен принцип - 2 от 3-ма всяко предаване с Господин И като константа (нали е опонент). На мен ми хареса участието на Борис Станимиров, например. Друго нещо е да търсите връзка от читатели, какви теми да се дискутират или пък да се отговаря на въпроси?

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)