понеделник, февруари 16, 2009

Девети епизод на Пристрастно

Отново сме по телевизията и отново с много добри новини.
Първо, ето това, което не беше излъчено по телевизията (лошите новини!). Така постъпват националноотговорните телевизии.(останалите три части от девети епизод, можете да гледате тук, както и в архива на retv.bg)

Добрите новини. За пръв път позитивен доклад от Европа и на какво се радва правителството. Премиерът се застъпи за Плевен и за България. Премиерът се извинява вместо Бойко Борисов на Македония.

Още добри новини. Златко Баретата арестуван едновременно от няколко служби и разхождан из София. Путин ще направи Велико Търново известно. Първанов в Москва и приоритетите на външната политика (руски тръби и американски бази)

Как да бъдат решени проблемите на Балканите? Петър Димитров знае. А Соломон Паси ще стане главен секретар на НАТО (почти сигурно!)

Лошите новини. Вестник се занимава с антидържавна дейност. Задължителни ли са решенията на съда в Страсбург за България? Случаят Мария Мургина.

2 коментара:

potap каза...

Добре, че дефицита е само 2 %. Задавате ли си въпроса: какво би направила горката жена, ако дефицита бе 10%. :) Може би сепуко. (Нали следва добрия японски пример)

komitata каза...

Не ми се мисли! А вероятно и Орешарски и Станишев ще направят същото!

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)