петък, февруари 06, 2009

Нещо весело и нещо оптимистично


Нещо весело...(10x, Fris )


...и нещо оптимистично (10х, M)

6 коментара:

Й каза...

Много символично му загасна светлината на Иво.
Хубава активност ама нафиле, дето викаше бай ни Ганя. Пак ще мине градоначалникот и ще се......

Анонимен каза...

Впечатляващо! В присъствието на политици и генерали, ще победим! Защо се махнахте от опашката на коня, а избрахте осрания поп. Друг път не съм виждал такова огромно множество с 2 будилника. Много ми харесва английското "гоу хом", защото българина подобно не може да измисли.

M каза...

На протеста на 28-ми януари един мъж на средна възраст се приближи до мен. Каза ми, че ме е видял и на предните протести. Каза ми следните две приказки и изчезна нанякъде:
"Не се притеснявайте, че сте малко! Качеството винаги е по-малко!"
И е прав. Интересуващите се и информирани хора нямат нужда от количество, за да имат мнение.

Дилбер Танас каза...

Идеята е интересна. Допада ми. Само онова дето са залепили никролог върху паметника на св. Евтимий (онова което му викат "Попа")не само, че е нарушение на обществения ред, но и прави много лошо впечатление. Нека първо сме граждани, после да се проявяваме като такива!

Лъчезар П. Томов каза...

Пич е Иво Божков, пич е,личи му, че е френски възпитаник :D

Анонимен каза...

"Комитата и Стойчо — некачествен човешки материал" ... това Бойко Американеца го измисли, но за всички ни се отнася. Сърдим се, но е истина... И ако в математиката тръгваме от общото за да стигнем до частното, то в живота от частното(семейството) вървим към общото. На този етап на развитие мислим само за оцеляването на децата и близките си. Звучи тривиално, но е факт. Добре е , че има будители, но нека не се чувстват като самотни еделвайси, нужни са много години за да се изгради гражданското общество.
Албена

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)