понеделник, февруари 02, 2009

Пристрастни за седми път

Седмото издание на видеоблога "Пристрастно" се намира вече в архивите на retv и можете да ни наблюдавате как разсъждаваме по актуалните теми на последната седмица. Този път има малка промяна - Радан Кънев го няма (отсъства временно) и затова на негово място беше Борис Станимиров - templar.blog.bg
За читателите в Интернет - ето четвъртата бонус част от предаването, която не се излъчва по телевизията — Министър Миков с iPhone, обсъждаме закона за конфликт на интереси, както и една интересна годишнина. Останалите видео клипове можете да гледате в блога на предаването.

8 коментара:

Анонимен каза...

Поздрав за "Пристрастните", за идеята при отсъствието на Радан да поканите друг известен блогър. И за да не рискувате да се изчерпате и станете банални, обмислете някакъв формат на предаването, при което да каните във всяко предаване различни блогъри. Няма да загубите от това, има толкова много и добре информирани.

Анонимен каза...

И аз подкрепям идеята блогърите да са повече от трима. Не поради лошо представяне на Радан, естествено. Просто повече гледни точки ще направят предаването по-представително и вероятно интересно за по-широк кръг хора. Всъщност, Комита, какво изобщо дириш ти в него? ;-)

И още едно предложение. Светът не е само тройна коалиция, спрени фондове и Русия. Пример за въпиющо безобразие на прага на ЕС:


Кадафи бе избран за председател на Африканския съюз

Либийският лидер Муамар Кадафи бе избран за председател на Африканския съюз (АС), съобщи агенция Ройтерс.

Избирането на полковника бе посрещнато с аплодисменти от делегатите на срещата на върха на организацията в столицата на Етиопия Адис Абеба.

Кадафи, който настоява за по-засилена роля на АС в случващото се на континента, наследява на поста президента на Танзания Джакая Киквете.

http://dnevnik.bg/sviat/2009/02/02/667272_kadafi_be_izbran_za_predsedatel_na_afrikanskiia_sujuz/


АнонименЪ

Fris каза...

Ахахах, доста забавно начало. Изречението "Каква е ситуацията тука?" цепи мрака!

komitata каза...

това е нашето предназначение в живота - да цепим мрака ;-)

Лъчезар П. Томов каза...

Аз съм голям по - читател на г-н Станимиров и ви благодаря искрено, че го поканихте в това издание на Пристрастно.

Между другото, ако следващия път поканите девойките от Холандия, ще можем да го кръстим "По-страстно", но това в елипсата на шегата.

komitata каза...

Елипсата на шегата е израз, който смятам да приватизирам ;-)

Лъчезар П. Томов каза...

Моля, аз смятам да пиша поредица от материали - "Математика на думите", първият беше за нормалността. Ще има и за кръга и другите топологии на шегата :)

Анонимен каза...

Mnogo po4nahte da smiatate, beter ot s4etowoditeli ste! Albena

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)