петък, януари 30, 2009

Докъде го докарахме с цифровите права

Тая седмица беше ужасно натоварена и аз съм адски изморен, отделих днешния ден просто за да сложа ред в делата си.

Днес няма да има постинг, но препоръчвам да прочетете при Богомил, докъде го докарахме с цифровите права и с протеста срещу подслушването.


И нещо весело за гледане

6 коментара:

Анонимен каза...

А как е в най-демократичната държава САЩ? Наберете сили, за да защитите позициите след като дойдат полицаите на власт. Щом България е ваша, също и времето, за другите какво остана? Иван Бедров ( Гьобелс ) нищо не казва по въпроса.

Павел Борисов Николов каза...

Анонимен, за другите остана да пишат тъпи коментари. Както виждам, справяш се добре.

Анонимен каза...

Страхотна инициатива, винаги съм подкрепял EFF - за мен това е една от най-демократичните и прогресивни организации в цял свят.

Bogomil "Bogo" Shopov каза...

Електронна граница България, няма нищо общо с EFF, освен, че работим заедно за доста неща.

Bogomil "Bogo" Shopov каза...

А в САЩ е доста по-добре за някой от нещата, които искат да се въведе тук. Стига с заучени клишета, анонимни :) Администрацията на Обама, дори ще ревизира доста актове, нарушаващи свободата на електронните комуникации, приети по времето на Буш. Ще се смекчи е Patriot Act. Стъпки в правилна посока.

Ангел Грънчаров каза...

Здравейте, уважаеми г-н Павлов,

Тия дни се роди една идея, със същината на която можете да се запознаете тук: Важна инициатива: първа национална среща на политически ангажираните граждани и на политическите блогъри в България - Пловдив, февруари 2009 г.

Ще се радвам не само морално да подкрепите инициативата, не само да помогнете за популяризирането й, но и лично Вие да участвате със свой доклад на срещата.

От името на инициаторите: Ангел Грънчаров

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)