понеделник, декември 29, 2008

Третото издание на "Пристрастно" излезе и в телевизията

Вече можете да видите онлайн и третото издание на видеоблога "Пристрастно", който този път беше направен с любезното съдействие на RE:TV, а и беше излъчен в събота в ефир, за което любезно им благодарим!

Обсъждаме всякакви интересни неща, като посещението на Президента на републиката в Туркменистан, ефикасността на програмите за заетост, заплахите срещу парламента, ситуацията в студентски град и още много други...

2 коментара:

Павел Борисов Николов каза...

Исках да го гледам по телевизията, но съм при брат ми на село, където има интернет, който едва шава, и не се получи. С клиповете е същата работа. Та ще отложа удоволствието за след Нова година, когато се върна в Ихтиман.

pentagon каза...

Във връзка с изказването на президента, искам да напомня за един българин, на който трябва да се издигне паметник (приживе)-Кирил Филипов , шеф на Булгаргаз по костово време. Тогава руснаците предлагаха да увеличат налягането в тръбите, минаващи през нас и увеличат газоподаването за Турция. Този българин не се съгласи и принуди руснаците да инвестират 3 милиарда долара за "Синия поток" по дъното на Черно море. От това до сега сме загубили около 2 милиарда евро и ще продължим да губим. Трябва да принудим руснаците да прекарат " Южния поток" през Румъния или Гърция. Бедни но горди!

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)