вторник, декември 02, 2008

Брюкселски трамвай

Меглена Кунева е избрана за Еврокомисар на годината от списание „European Agenda". Церемонията по връчването на наградите ще се проведе в сряда – 3-ти декември в Брюксел. (източник)


Как стана така, че "антибългарската кампания" не важи за комисар Кунева? И как стана така, че ако беше останала в България, комисар Кунева сигурно щеше да е министър в едно провалено правителство.

Каква е причината!?

Вероятно причината е, че госпожа Кунева е сменила трамвая навреме.

Тукашният не е просто за депо, той е за скрап. Или в краен случай за декор на исторически филм

10 коментара:

Анонимен каза...

Ами когато работош за нормални хора (ЕК), а не за корумпирани, полунеграмотни и прости селяци (управляващите в една африканска държава примерно) некакси мотивацията ти е по-висока. Не мислиш ли? :)

Ангел Грънчаров каза...

Аз да си кажа какво според мен е най-важното, пък дано повече хора да са вече на път да осъзнаят същото: Трябва да катурнем колкото се може по-скоро вредното за страната управление!

Belomore каза...

Нищо не разбираш, Комит!

Това с Кунева е само част от пъкления план на наследниците на Балдуина, за да баламосат такива наивници като теб!
Кунева - Мунева, парите си останая далеко от нас, а ония мискини само за пари ги еня.

komitata каза...

т.е. всъщност антибългарската кампания се състои в това че брюксел не ще да дава пари?

Димо каза...

Пък като се има и предвид, че едно от главните постижения на Кунева бе натискът върху любимте китайски другари да спазват нормите за безопасност при разни продукти в износната си листа за ЕС, рабОтата става още по-съмнителна ...

komitata каза...

Китайските другари са невинни! Какво като са отровни играчките — те децата да не ги ядат. Явно наградата и е за участието в еничарската антикитайска кампания на Брюксел.

Vlechugoto каза...

Грънчи, ами като катурнеш правителството кого да сложим, бе сине мамин? Костов ли? Че и малкото, което беше направено да бъде затрито. Не бпагодаря! Полюбувахме се вече на костовашката власт и още дълго ще ни държи влага...

komitata каза...

Тук и аз мога да не се съглася. Костов не е цвете, но да се сравнява със сегашната пасмина в правителството, е некоректно. Хиляда пъти предпочитам Костов пред Станишев, Доган, двамата Руменовци и т.н. Разбира се, сега изискванията на епохата са по-високи, отколкото през 1997-ма, но това не значи, че бих направил компромис с още един мандат на Ватман и Ко.

Belomore каза...

Не просто не щат да дават пари, мискините, ами не щат да ги дават безконтролно!
На българския данъкоплатец да не му е лошо, като му харчат парите как дойде - и той крадне, скрие нещо, и големците и те, па те ти го общото щастие!

А тия мискини с мис-европи ще ни залъгват...

Весо каза...

Дами и господа! Другарки и другари! Гяури такива!
Докога ще дъвчите Костов за всички злини сполетели Родината ни от Аспарухово време, та чак до края на света?!
Спете спокойно, Костов власт няма да види повече. Като слушам и чета какъв престъпник е той, ми се иска да дойде Жан! Но и Жан да дойде, едва ли ще ви уврат тиквите!!!
Коментарът ми е насочен към влечугото, нищо че то няма да го прочете. Нали си е влечуго... :)

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)