понеделник, ноември 17, 2008

Нови версии за земетресението :-)

След като стана ясно, че земетресението на 16 ноември сутринта е предизвикано от взривовете в Челопечене през юни или юли 2008 то днес обсъдихме какви са другите възможни версии за земетресението с епицентър в София. И стигнахме до следния консенсус:

В събота вечер Бойко Борисов се прибира от работа, изпуска ключовете на колата си в канализацията и когато се навежда да ги извади (в 22:08 на 15 ноември, събота) размества тектонските плочи от Витошкия разлом...

Така полученото земетресение от своя страна събужда току-що легналата си Васа Ганчева. Тя цяла нощ не може да заспи от страх от земетресението и вече към 6:30 сутринта задремва, обаче в просъница започва да сънува кошмари, върти се в леглото, в следствие на което – в 7:05 сутринта – тя пада от леглото си и събужда цяла София, включително и мен.

Така че този път Доган и Станишев са невинни;-)

А сега ви поздравявам с ето тази топла мелодия:


За читателите на Мегафона и през четци – кликайте, вмъкнал съм видео

4 коментара:

Анонимен каза...

Комита,

Вместо да ми пишеш глупости, що не ни кажеш нещо за Грузия? Преди време орева орталъка за "руската агресия", сега мълчиш като ......

Хайде, дай мнение.

Стойчо каза...

Анонимен, що не кликнеш на клипчето?

komitata каза...

Първо, моля четете кой публикува този или онзи материал в сайта и тогава се обръщайте към автора и второ, какво да кажа за Грузия? Русия е агресор, който няма място на международно признатата грузинска територия и няма мандат за това. Да не говорим за етническата чистка в грузинските села в Южна Осетия. Кой я организира - марсианците ли?

Belomore каза...

Да бе, марсианците?!

Организирали са я с американски пари израелските военни инструктори на грузинската армия - елементарно, Комитсън!

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)