четвъртък, септември 04, 2008

Благодарности

Н.С., европейски политик: "Много сме доволни от позицията на България, която ни обвърза още повече с руската енергетика. Напоследък мислим и по въпроса да обявим 2008 година за година на Русия в ЕС. Русия и без друго вече влезе отзад на ЕС в България през 2008-ма, така че това е самата истина."

Н.С., грузински политик: "В Грузия младото поколение е забравило ролята на руската армия - освободителка, а в България не!"

И.М., руски военен: "Оръжейното ембарго на България срещу Грузия спаси Москва и Ленинград от бомбардировки."

И.М., грузински военен: "Решението на България да ни спре оръжейните доставки ни принуди да доставяме по-некачествено въоръжение от Запад и донесе мир на Грузия."

Б.А., български пенсионер: "Сьомгата в хотела беше загубила свежест, а автобусът за плажа редовно закъсняваше заради задръстванията. Но затова пък стигахме само за 20 минути! Отделно, мило ми стана когато видях колко чевръсто работят багерите и крановете. Ние навремето работехме на ръка!"

Р.А. български автомобилист: "Липсата на магистрала между Стара Загора и Карнобат ми позволява да се насладя по-подробно на природната красота на България"

Ж.Н., софиянец: "Възхитен съм от решението на общината да разчисти най-накрая неефективните и амортизирани постройки. Крепостната стена на Сердика е проблем, с който още хуните са се опитвали да се преборят.

Е.Т., председател на Съюза на клошарите в България: "Асортиментът и обемът на боклука извън боклуджийските кофи нарасна, което позволи да се вдигне нивото на живот на бездомните в София, за което искам да благодаря лично на кмета!"

А.Р. журналист от BBC: "Решението на българските власти да закрият излъчването на BBC в България означава, че ще имам повече време за семейството си. Ще ми спрат добавките за антибългарски кампании, но човек не може да иска всичко, нали така."

Ж.Ю, китайски хотелиер: "Опознахме се добре с вашия президент, докато се криеше в Китай. Всеки път, когато ходехме на лов за лисици знаех колко му е тежко. Да става рано, разбира се."

14 коментара:

Стойчо каза...

хехехе, браво ако ти си авторът!

Иван каза...

Забавно.
Наистина ли спряха ВВС?

Търновец каза...

Добро е ...

Търновец каза...

За какво ни е BBC, като вече сутрин по улиците на София раздават безплатния вестник "19 минути", който страшно много хвали работата на правителството? Да не би и него да го издават с пари от бюджетния излишък ?!?

Иван каза...

Търновец,

Преиграваш.

komitata каза...

да, bbc го спират
има някъде по нета интервю с шефката колко са се борили да им оставят лиценза

Иван каза...

Вземат му честотите, спират предаванията на български език или? Добре, че в новите коли вече има сателитно радио, господа ;-)

komitata каза...

Иване, ето от извора

Анонимен каза...

Доколкото помня българското BBC е отдавна спрямо, а сега спират излъчването в София на английското, защото според закона е незаконно с напълно чуждоезичната си програма. :)

komitata каза...

ако прочетеш интервюто на ели хауърд ще видиш, че "незаконността" на излъчването им е пряко свързано с нежеланието на СЕМ да им промени лиценза, хеле пък законодателят да се размърда да свърши нещо. Щом законът изхвърля от пазара една от най-стабилните и независими световни медии, значи нещо куца, я в закона, я в законодателя...

Belomore каза...

Нямаш сърце, Комит (sic!)
:)))))))))))))

Иван каза...

Комит,

Благодаря за статията за ВВС. Много тъжно. Някак си ми напомня на заглавието на днешния коментар в "Утрински" - "Ало, ги слушате ли нашите прдешки".

Bruce Wayne каза...

постчето е много приятно като форма :)

Анонимен каза...

http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=151261

Saakashvili pulled the trigger: Turkey between Russia and Georgia

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)