четвъртък, юли 03, 2008

Актуален филмов цитат


Най яката филмова експлозия в историята на киното плюс Pink Floyd. Гледай тук

Снимката ми прати Търновецът

3 коментара:

Анонимен каза...

Най-логичната версия е - от потъналия в забрава склад с години е изнасяно и продавано. Настъпва обаче смут и слухове за предстояща проверка. Склада се пали, всичко гърми, изгаря и т.н. и сега никой никога няма да може да докаже какво е имало преди запалването. И 40-те тона тротил който така и не експлоадира сигурно е хванал крака отдавна отдавна...

симо.

komitata каза...

като че ли и аз клоня към тая версия.

Хесапов каза...

1.Абсолютно съгласен съм със Симо. Патрони и снаряди са засилени към Африка, Грузия и къде ли не, а сега вече няма и следа от престъплението.
2.За умишлена експлозия говори и факта, че това чудо се случи, когато няма персонал (ако има убити, работата ще стане ептен смрадлива), светло е за да се вземат и мерки (тук кретените се осраха за пореден път).
Малоумните БГ-журналисти ни заляха с куп глупости за да изместят основния акцент-замитане на следи (тротилът гори, но не се възпламенява току така. В казармата си палехме печките с тротилови шашки)
3. Парчето на Pink Floyd сe казва "Careful With That Axe, Eugene" и е едно от многото им перфектни неща. Самият филм за мен е един от най-основните, които съм гледал някога и е оказал силно влияние върху особата ми.
4.Филмът има жесток саундтрак, в който взимат участие и други великани освен Пинк Флоид.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)