петък, април 11, 2008

Дипломатичен разговор

Жозе Барозу, в момента в който получава орден "Стара планина": "Честно казано, не може непрекъснато да повтаряме, че още трябва да се направи в борбата с организираната престъпност и корупцията". = "Осрахте се! Колко пъти повтарях да не прекалявате с боба!"

Първанов не отрече справедливостта на неговите критики... = "Наистина се осрахме, г-н Барозу."

"Ние, българите, не се притесняваме от критиките - ние носим на критики, защото сме успешна нация"... = "Обаче няма да ви обръщаме внимание, защото ние така си миришем. "

Първанов ... изрази мнение, че сегашният механизъм за контрол "губи своето стимулиращо действие" = "Айде пък, да видиме какво ще ни направите. По-добре вие си запушете носовете."

Затова държавният глава предложи: "да започне дискусия по прехода от механизма за сътрудничество и оценка към други форми на взаимодействие с ЕК" = "Ще видите вие, кон боб яде ли!"

...държавният глава заяви, че този механизъм ще бъде излишен след влизането в действие на Лисабонския договор догодина = "Догодина ще си направя тоалетната точно под вашия прозорец и няма да можете гък да ми кажете!"

(по материали от пресата)

Ставам все по-голям привърженик на СПЕШНОТО ОТПАДАНЕ на националната държава като организация, която пази интересите ми...

И г-н президент, да ви напомня — опит за подкуп на длъжностно лице се наказва с лишаване от свобода до пет години или с глоба до двадесет хиляди лева.

Няма коментари:

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)