четвъртък, октомври 18, 2007

Дискусията между двамата кандидат-кметове под формата на свада и заяждане

Започвам сериозно да се замислям за това момче - Колето Бареков.
Ами че той е трагичен водещ. Нямам идея караниците в ефир вдигат ли рейтинга, но дискусия със сигурност не се е получила.

Чета, чета и ме е яд, че 90% от изреченията не са довършени, 90% от тезите са недоизказани. Мястото на водещия е да сложи дискутиращите на мястото им, а той ВЪОБЩЕ не се е справил със задачата. Аз искам да видя сблъсък на тези, на мнения, а не за пореден път да получа поща (т.е. безмислени емоционални изблици тип Гала). Как непредубеденият читател да отсее въобще нещо смислено от този разговор.

Дори започвам да си мисля че Колето клони повече към БСП-то (въпреки че се очакваше обратното, защото ББ му е кум), но това си е вече теория на конспирацията и бъдещето ще покаже. А и някой съученик на Барека няма ли да си погледне досието, да види голямата тв звезда дали не е докладвал като ученик кой разказва политически вицове на някой колега на Бригадира.

А и на един журналист, не му подобава да играе ролята на Биг Брадър, който скарва съквартирантити в поредната мисия. Той трябва да е отговорен, за да чуе обществото каквото трябва и да вземе отговорно информирано решение. Което (отговорен) Бареков за пореден път не е. Защо го държат в тази телевизия? Защото има нужда и от нещо жълто ли (и да мирише, за по-висок рейтинг).

Позор.

Линкът към разговора видях при Иван Бедров.

5 коментара:

Стойчо каза...

А не ти ли идва наум, че и двамата други участници са меко казано неподходщи да водят дискусия?;-)
Че Бареков е т...веник - никой не оспорва

komitata каза...

няма неподходящи хора за дискусия. аз съм присъствал на такива общи събрания и оперативки че може да ти се изправи косата. всичко е до професионализма на водещия.

яна боянова каза...

E, от доста време насам Бареков се опиянява от сутрешната интрига, с отварянето на очите да излезе..."скандал". И този адреналин в сутрешните блокове си отживя времето, а някои водещи не го разбират. Но това е въпрос и на възможности - да водиш другояче, да не търсиш под вола теле и т.н. Бареков няма търпение да блесне и по принцип говори върху събеседниците - как искаш да се доизкажат? За предпочитане е форматът на текст, след като е минала "дискусията":)

Радан Кънев каза...

И тримата днес бяха бляскави, сюблимни.

Пълна картина на политиката ни: "левицата", "десницата", "свободните" медии

Бляяяяяяяя

komitata каза...

за съжаление не станах толкова рано, за да гледам на живо. четох само транскрипцията.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)