понеделник, октомври 08, 2007

Тъкмо Сървайвър се пооправи

Тъкмо Сървайвър се пооправи и погледах женски бой в кал.

Само че във второто предаване на живо всички получиха поща и аз плаках.

Евтим Милошев е по-трагичен водещ и от Росен Петров, а Камен Во изглежда като академик в сравнение с Карамазов, който просто не е на мястото си.

Стига побългаряване!

3 коментара:

alvin каза...

Абе, тоя Сървайвър е в пъти по-добър от предишния. Отрязали са почти всичко а-ла БигБрадър и всеки ден има състезания, а някои дни - и по две.
Третият сигурно ще е по-добър.

Иначе на мен Карамазов ми харесва (освен за това, че се е прекръстил така), само дето е от моята порода и слънцето не му понася, затова постоянно е сбърчен като мопс.

А фаворит в класацията ми "Е те точно тоя водещ ли избрахте?!" е Саръиванов, който ще води "Островът на изкушението". Обещал съм си да не го гледам това порно, но ще цъкна няколко пъти да видя как се вписва в той в тежката еротична атмосфера :)

Търновец каза...

карамазов и мен не ме кефи ... Абе да покаже малко емоция , да пусне някой бъзик извън сценария, да се поотпусне малко. Нема братче. Засега е пълно дърво.

komitata каза...

Не знам, на мен предния Сървайвър ми харесваше повече. Нямаше циврене, нямаше непрекъснати анализи на взаимоотношенията. А сега с тоя лайв направо ми иде да си изповръщам червата.

Карамазов е дърво.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)