понеделник, октомври 29, 2007

Честито!

Честито;
- първо на пловдивчани, че си избраха такъв кмет и такъв общински съвет, който със сигурност в следващите две години няма да развали договора за изкупуване на софийския боклук. Това значи, че Пловдив ще взима пари от София за това. (някой друг в страната да иска да взима софийски пари? Станишев, не се обаждай!)
- на софиянци - сега вече със сигурност няма да се налага да се строи завод за боклука - целият ще отива в Пловдив (а, кеф?нали? а защо не и в Бургас?) - ето още една икономия, заводът е скъпо нещо и най-важното: източник на корупция
- честито на формалния лидер на ГЕРБ - той ще продължава да бъде такъв
- честито на бате Бойко, спечели изборите и има мнозинство в общината - сега причините за проблемите в София ще бъдат правителството, лошото време, районните кметове, аз и разни други маргинали
- честито на Мартин Заимов - можеше и по-зле да бъде:-)

А в действителност искам да честитя на Комитата за публикацията в последния брой на Капитал
на статията му

Някой помни ли името Павлик Морозов?

взета от блога, който четете в момента:-)

И една малка критика за сайта на Капитал - юнаци, сложете някакво читаво търсене, статията я видях само в хартиеното издание без да мога да го намеря в сайта.

Една малка добавка от Комитата: Благодаря на Капитал, че са ме удостоили с внимание, благодаря и на Стойчо за честитките. Странното е единствено, че смятам това за един от по-слабите си постинги, както и че сега виждам отчетливо предимството на онлайн медиите, защото постингът за Павлик Морозов без коментарите под него е нещо различно и със сигурност по-слабо като ефект.

2 коментара:

Радан Кънев каза...

Честито на Минко Герджиков и Велизар Стоилов, бих казал аз:)

И също на селяните от Цалапица.

А иначе виновник има - Бойко не може да смени червения Синод, докрай ще му пречат да работи...

Но стига - човекът си спечели изборите, би ни като маче у дирек, това е демокрацията. Аз никога, по никакъв начин не бих го приел за алтернатива на БСП и за някакъв вид обществен реформатор, но това не значи, че съм прав.

komitata каза...

Good point, Радане.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)