вторник, август 28, 2007

На дъното

Въобще хора със ранима душа да не кликат по клиповете...

Може ли още по-надолу? Парчетата били стари, разправя една приятелка. Слава Богу, не съм ги чувал досега и няма да ги чуя повече доброволно.

7 коментара:

Търновец каза...

Мда , това е от към края на 90-те или началото на новия милениум :) Униклано !

Lemon каза...

Е, не, това е покъртително. Недей повече...

ivanrd каза...

тук е момента да си припомним една простотия, която чух преди много години на едни "смешни" касетки
"от българския род х... си режем ако става народ"

Стойчо каза...

Абе Комита, как ти стигнаха духовните сили да търсиш такива неща из нета??? Като те знам какво възпитано и добро момче си - бая ти е било трудно.

Сетих се нещо - забелязвате ли силния шум в началото на клипа за тролея? Това е шума от въздушния компресор на ЗИУ-то. ЗИУ е марката на тролейбуса - ако не знаете де;-) нали и аз съм дърт тролейбусен шофьор;-)

Димитър Бечев каза...

Познавам лично изпълнителя на "Тирбушона" (половинката от култовия дует Братя Кулинови). В момента е оперен певец (тенор), а преди да се захване с чалгиите бе познат като вокалист на ню уейв групата "Мъртви поети" (началото на 90-те). Съдба! Непременно си намери парчето на Кулинови "Шкембето" - в него са изказани много истини ...

Peter Petrov каза...

Продължавай с темата. Тя е нещо като платната с размазани коли от катастрофи, които намалили скоростта по пътищата на Европа.

komitata каза...

между другото за размазаните коли.. нещо посланието им в България не е много добре измислено... След като пътувах за Гърция през този уикенд гледам някакви катастрофирали коли точно пред разни бензиностанции и честно казано се учудих защо не са ги извлачили още в автоморгите. а наблюдателните каки които пътуваха с мен ми казаха че било кампания. чак тогава се загледах в надписите под колите. верно, кампания.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)