четвъртък, юни 14, 2007

Все пак да не ги слушаме, а да си караме както си знаеме...

Въпрос - кога е най-вероятно един политик да се издъни? Отговор - когато реши да направи някое добро дело, което не се изисква от политическата ситуация, а просто е решил да го направи като добър човек... Да не говориме колко нараства шансът за издънка ако методите, които е избрал веднъж са се провалили.

Никола Саркози:

"По подобен род въпроси колкото по-малко се говори публично, толкова по-големи са шансовете за напредък. Имах възможност да разговарям по този въпрос с президента Кадафи преди няколко дни. Да речем, че преговорите напредват" (източник)

Да му напомняме ли, че Соломон Паси с гръм и трясък се провали в тайните преговори в Триполи? Единственото, което може да спаси сестрите е таен коз на Саркози за който не знаеме, и който не притежават нито Великобритания, нито САЩ... Такъв таен коз не ми се вярва че има...

"Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) е подложена на разнопосочен натиск от България и не знае на кого да угоди, коментира депутат, който следи отблизо проблема. От една страна, вашата делегация поиска да се даде публичност на нарушаването на човешките права на медиците, от друга страна обаче, вашето външно министерство настоява да не се вдига шум и да се прилага "тиха дипломация", каза той." (източник)

И защо за пореден път тайни маневри като се видя какво точно лази по нервите на лудия полковник - МАСОВИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ.

Няма коментари:

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)