четвъртък, февруари 15, 2007

За Петър Стоянов и блога му

Специално се обръщам към Петър Стоянов или пък някой, който го познава и може да му съобщи следното:

Г-н Стоянов, вероятно има някаква настройка в блога Ви, която не позволява да бъде прочетен от мен. Нашите администратори са забранили достъпа до сайтове за "възрастни" и когато се опитам да прочета писаното от Вас получавам следното съобщение:


Ако кликнете върху снимката за по-голям размер, ще видите, че блогът е отбелязан като ... . Ще се въздържа да повторя думата, за да не почне пък Гугъла да ми праща читатели, търсещи.....

Естествено, някой ще каже да сменим администраторите, но те са в Германия и ми е по-лесно да се обърна към Вас, отколкото до някакви си администратори в Германия.

Повод да вляза в блога Ви, беше постинга Добре дошли в Европа

Поздрави и бъдете здрав!

5 коментара:

Bukarski каза...

Петар Стојанов се чини се осеќа малце осамен. =)

Стойчо каза...

Букаро, не знам дали знаеш, но това е бившият президент на България и ми е много странно, че е допуснал такава грешка - а може и да не знае, но във всеки случай е добре да го поправи, щото иначе - тъпо...

komitata каза...

Стойче, нали знаеш че грешката е най-вероятно в телевизора на вашия сисадмин ;-)

Стойчо каза...

Така е, той просто е забранил минаването през сайтове, отбелязани с Pornography. www.bagra.org също е забранен, защото е отбелязан "за възрастни".

Не съм пробвал с Плейбой, но вероятно и ртама така ще направи, т.е. самияъ блог е отбелязан като такъв, а нашите настройки, порсто го филтрират. Ако кажа на администратоприте - пуснете такива сайтове - познай какво ще ми се случи? аз все пак съм наемен работник и съм зависим.

Надявам се г-н Стоянов да махне тази си настройка от блога.

komitata каза...

къде според тебе блогът е отбелязан "като такъв"

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)