петък, декември 01, 2006

Ежедневие: Цакаха ни с диоптър

Още веднъж мернахме за секунда къде ще ни бъде мястото в ЕС. Европейският парламент ни цака с процедурни хватки така, както ние цакаме нерегистрирани етнически партии. Уж няма нищо нередно, а остава горчив вкус в устата.

Слабото зрение на Едуард Макмилън-Скот ни струва осем месеца без малките блокове на АЕЦ-а?

Човекът, който спешно се нуждае от очила

Стига бе, кой вярва на такива приказки за деца.. Със спестените пари можехме да му купим на човека платинени очила с диамантени стъкла.. ама на, не сме си опекли работата като хората, да се договориме с него предварително.

Имам една теория на конспирацията, съвсем елементарна, обясняваща странните събития около АЕЦ-а - най обикновеното лобиране на Франция за румънския АЕЦ, а че не излязоха сметките с 8-10 месеца на кой му дреме.. ще постоим малко на хладно през януари и това е част от цената, която ще платим за възможностите, които ни се дават..

Надявам се да съм жив, за да науча истината..

1 коментар:

Търновец каза...

Някъде четох ,че Ван Орден споменал , че политици от Гърция и Австрия са лобирали най-силно въпроса за 3-и и 4-и блок да не се поставя ... Айде за Австрия ясно ... ама Гърците как я мислят ??? И те би трябвало да стоят на студено заедно с нас ...

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)