понеделник, април 17, 2006

Боцевски: Есента на патриархата

Патриархатът е на умирачка. Още малко и ще се капичне окочнателно, за да доживеем "окончателното решение на половия въпрос". Като най-полезните потребители и работници, жените със свръхсветлинна скорост завземат нови обществени пространства.

Значи още малко и жените захващат кормилото, а мъжете започват да изучават тънкостите на къщната работа.. Няма лошо.. откога си мечтая да лежа на диванчето в хола и да сменям каналите със кеч, екшъни и ххх (мъжките сапунки демек), докато върти пералнята..Това са мненията на Боцевски в последната му статия в Утрински Вестник.

Абе четете го Боцевски, бе, не ме занимавайте с въпроси! Отивам на фризьор..

1 коментар:

Стойчо каза...

Като всичко в тоя живот - няма лошо, стига да е с мярка: един познат ми разправяше за Канада, че е пълно със самостоятелно живеещи както мъже, така и жени. За да си хванеш другарче - отиваш в някой от специалните за целта барове и там мъжете!!! чакат!!! някоя да ги заговори (обратното носи риск от дело за сексуален тормоз) - после се запознават, джи-джи-биджи и на сутринта - кой откъде е...
Мацките пък са нещастни, защото никой не рискува да се жени. Мога да ги разбера тамошните мъже - ще му съдерат задника после при неблагоприятно развитие на брака.

Така че - всичко с мярка. В интерес на истината досега съм работил само при един шеф-мъж. Винаги шефовете са ми били жени - и в двете ситуации - абе търпи се....

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)