четвъртък, април 20, 2006

.аНТИблог: Југославија ќе се обедини сама од себе!?Абсурд!!!!

.аНТИблог: Југославија ќе се обедини сама од себе!?

Интересно, защо комунистите толкова държат на понятието Югославия? Защото това е в интерес на Русия ли???
Защо не държат на интересите на собствените си страни? А си мечтаят за нещо толкова изкуствено и антинародно като Югославия? Например защо не плакаха за разпадането на Чехословакия, която също беше изкуствено създание?
Има нещо в цялото плакане за разпадането точно на Югославия. Доколкото познавам сърбите (младите хора там) - те това са го загърбили. Е, остават си сръбски националисти, но това е нормално за един сърбин, но не мисля, че искат Югославия. Но предствете си един хърватин, който да мечтае за това.... или пък словенец??????? дето вече е в Европейския съюз - да, ама не.

Ето едно пък руско недоразумение по въпроса: http://www.jugoslavia.ru/ заедно с форума си http://www.jugoslavia.ru/forum/. Изобщо целият руски интернет е залят от такава носталгия и отрицателно отншение към Елцин, затова, че е предал славянските братя по време на войните в бивша Югославия.

Наистина нямам отговор на този въпрос

2 коментара:

komitata каза...

Ей, Стойчо, много се развълнува бе.. Някакъв дечко споменал в радиото, че очаква Югославия да се обедини. А вестникарите са подкарали темата, просто щото немат кво да правят.. Аз пък съм виждал хора, които смятат че Исус лично ще им намери работа..

Стойчо каза...

Ааааа, знаеш, че много се пенявим на тая тема. Освен това: дали сам ще тръгнеш да си търсиш работа, ако знаеш, че Исус ще ти я намери?...питам, при условие, че се отнасям силно положително към религиите и в частност на християнството

Поздрави от Девня:-)

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)