понеделник, март 27, 2006

Путин явно е омръзнал на американците

Путин явно е омръзнал на американците

В рамиките на два дена се появиха следните две новини:
1. Путин е преписвал за дисертацията си
2. Руснаците са предавали на Садам разузнавателна информация за началото на операцията срещу него. Но, още по-гадното за ченгетата в Кремъл, информацията е била ДЕЗА, както казват руските разузанвачи (или шпиони – въпрос на вкус), т.е. - дезинформация

Първото със сигурност е истина, защото дисертациите са публикувани и може да се докаже. Второто и да не е истина или да е частична истина влияе зле на имиджа на Путин (мъжкар, разузнвач и т.н.), защото или руснаците са ненадеждни партньори или са некадърни разузанвачи - и двете са доста компрометоращи.

Въпросът ми е: Дали Путин в крайна сметка не е омръзнал на американците изобщо на запада? Или го предупреждават да не прави като в Белорусия (трети мандат за президент) или все пак някой трябва да обясни на руснаците, че не може да си играят с нефта и газта?
При това е много леко предупреждение, защото едното е излязло от някакъв професор, а второто – “изтекла” информация за секретен доклад. Докладът не казва, че руснаците са ненадеждни партньори, а че информацията която са предали на Садам в крайна сметка е помогнала на американците, защото е била невярна.

1 коментар:

Стойчо каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)