понеделник, март 20, 2006

Най-накрая - истината за българските мъже

След дългогодишни фалшификации, информационно затъмнение, политкоректност и полово чистене (полова чистка) в образованието и здравеопазването истината изгря и както казва поета - Не се гаси туй що не гасне, и не клюмва туй що стърчи.

"..Той е субектът с чудно самочувствие на любовен терминатор, който в нета раздава съвети как се свалят чужденки: американките били лесни, скандинавките обичали настъпателните, с рускините и полякините нямало защо да си хабиш приказките и т. н. Изживява се като човек в супермаркет, който просто трябва да посегне и да сложи в “кошницата” си някой голям скандинавски бюст или бразилско дупе, където по стендовете са наредени, готови за употреба, руси и черни сирени, а ако се пресегне до по-горните рафтове.."

"..Преди 3 години, когато се върнах от Испания, не можех да се нагледам на хубави мъже по улиците. Не че испанците са грозни, не, но известно време се хващах, че зяпам като невидяла разни екземпляри по Витошка например.."

Четири независими чуждестранни наблюдателки свидетелстват за душевното и физическото превъзходство на българския мъж и неговата неоспорима нормалност, любов към семейството и децата и здрави морални устои:

http://www.eva.bg/licnosti_i_sabitia/proekti/e2285.html

2 коментара:

Стойчо каза...

Бива я статията:-)

Анонимен каза...

умре врачката дето ги фалеше българските мъже ...

Споделените неща на Комитата

Виж какво споделям , заслужава си повече от това, което пиша. (старите споделени неща)